Dresy z prípravy idú do dražby

Autor: HKM Zvolen Dátum: 7.10.2021

Stalo sa dobrým zvykom, že zvolenský tím nastupuje v predsezónnom období na sériu prípravných zápasov vždy v špeciálnej sade dresov, ktorá potom putuje prostredníctvom dražby do rúk fanúšikov. Úradujúci majster sa v tomto lete obliekol do sady so zlatým logom, čo sa stalo prvýkrát v histórii klubu a práve tieto unikátne "rytierske" dresy putujú do aukcie.

V dražbe, ktorá začína v pondelok 11. 10. o 9:00 a potrvá do štvrtka 14. 10., je k dispozícii 27 autentických hraných dresov. Výťažok z dražby poputuje na podporu zvolenských hokejových nádejí.

Podmienky aukcie sú rovnaké ako pred rokom, kedy si priaznivci „rytierov“ mali možnosť vydražiť dresy s fotografiami fanúšikov, ktorí zvolenský klub v neľahkom kovidovom období podporili.

Záujemcovia sa teda môžu do dražby zapojiť emailom na adrese drazba@hkmzvolen.sk. Každý z nich sa najprv musí správou do dražby zaregistrovať, tento registračný email musí obsahovať celé meno záujemcu, jeho platný email a telefónne číslo. Následne môžu registrované osoby posielať emailom číslo dresu, o ktorý majú záujem a ponúknutú sumu. 

Minimálna čiastka, o ktorú je možné navýšiť cenu dresu, je 5 €. Ceny dresov budeme denne viackrát aktualizovať na našom webe, ako aj vo fotoalbume na facebookovej stránke HKM, kde môžete sledovať aktuálne platnú sumu za každý dres. Vyvolávacia cena každého dresu je 50 €.

Upozorňujeme, že dražba vrcholí vo štvrtok 14. októbra o 18:00, pričom od 17:55 každé navýšenie predĺži čas uzávierky pre konkrétny dres o päť minút, aby tak mali ďalší prípadní záujemcovia čas zareagovať. Maximálny čas uzávierky je však 19:00.

Všetkým, ktorí sa zapoja, vopred ďakujeme za podporu a prajeme veľa zdaru!