Ďakujeme našim partnerom: Vezopax, Inmedia, Mäspoma

Autor: HKM Zvolen Dátum: 30.10.2020

V seriáli "Ďakujeme našim partnerom" hráči HKM Zvolen postupne predstavia jednotlivých obchodných, reklamných, mediálnych a produktových partnerov nášho klubu, vďaka ktorým môže hokej pod Pustým hradom preklenúť náročné obdobie a naďalej napredovať v dosahovaní stanovených cieľov. 

Útočník Allan McPherson predstavuje partnerov Vezopax, Inmedia a Mäspoma.

Vezopax vznikol v roku 1991 a hlavnou činnosťou firmy je veľkoobchod s ovocím a zeleninou. Import tovaru zabezpečuje z Poľska, Španielska, Talianska, Grécka, Holandska. Ako veľkosklad zeleniny, ovocia a zemiakov zabezpečuje dodávky celého sortimentu nielen veľkoodberateľom, ale aj menším odberateľom, školským zariadeniam, gastronomickým zariadeniam, v rámci celého svojho kraja. 

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Inmedia spol. s r.o. je distribučná spoločnosť, ktorá vznikla v roku 1997 a zaoberá sa distribúciou tovaru do kuchýň verejného stravovania. Od januára 2006 obchodné podiely Inmedie odkúpila spoločnosť Mabonex s.r.o. Inmedia spol. s r. o. je zapísaná v Zozname podnikateľov a vlastní všetky potrebné certifikáty a povolenia na prevádzkovanie distribúcie potravín.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Mäspoma moderná slovenská spoločnosť a pod názvom Mäspoma spol. s r.o. pôsobiaca na európskom trhu od roku 1991. Na domáci trh a do krajín EU distribuuje široký sortiment tých najkvalitnejších výrobkov. Základom výrobno-obchodného portfólia sú koreniny a koreniace zmesi, ktorých výroba (čistenie, sušenie, mletie, sterilizácia, homogenizácia a balenie) je sústredená v Dvoroch nad Žitavou. Viacstupňovú kontrolu kvality vo výrobe zabezpečuje vlastné podnikové laboratórium. 

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Ďakujeme za podporu, spolu to zvládneme!