Ďakujeme našim partnerom: Nikara, United Brands, Spetema Caffé

Autor: HKM Zvolen Dátum: 30.10.2020

V seriáli "Ďakujeme našim partnerom" hráči HKM Zvolen postupne predstavia jednotlivých obchodných, reklamných, mediálnych a produktových partnerov nášho klubu, vďaka ktorým môže hokej pod Pustým hradom preklenúť náročné obdobie a naďalej napredovať v dosahovaní stanovených cieľov. 

Útočník Patrik Marcinek predstavuje partnerov Nikara, United Brands a Spetema Caffé.

Portfólio firmy Nikara zahrňa kompletné poskytovanie tlačiarenských služieb od grafického spracovania cez tlač vizitiek, rôznych spoločenských oznámení, letákov, prospektov, krabičiek, foldrov, máp, kalendárov, novín až po spracovanie brožúr, zošitov, časopisov a kníh.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

United Brands je popredný distribútor s vlastným obchodným zázemím a viac ako 20-ročnými skúsenosťami. Je tiež popredným importérom pre strednú a východnú Európu – najmä v Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Bulharsku a Poľsku. Vďaka atraktívnemu portfóliu a profesionálnemu manažmentu značiek sa United Brands stal popredným dodávateľom v oblasti stredného a východoeurópskeho trhu s vínom a destilátmi.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Spetema Caffé je kúzlo modernej kávovej skúsenosti, vytvorené schopnosťami a znalosťami jej expertov. Okrem 46-tich druhov kávových zŕn má spoločnosť k dispozícii technológov, ktorí vám môžu vytvoriť špeciálne príchute podľa vašich požiadaviek alebo vyhovieť všetkým vašim želaniam podľa vašich predstáv. Od roku 2003 Spetema Caffé vyrába kávu v nových, technologicky vyspelých továrňach.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Ďakujeme za podporu, spolu to zvládneme!