Ďakujeme našim partnerom: LeasePlan, ActivIT, BIS audio

Autor: HKM Zvolen Dátum: 31.10.2020

V seriáli "Ďakujeme našim partnerom" hráči HKM Zvolen postupne predstavia jednotlivých obchodných, reklamných, mediálnych a produktových partnerov nášho klubu, vďaka ktorým môže hokej pod Pustým hradom preklenúť náročné obdobie a naďalej napredovať v dosahovaní stanovených cieľov. 

Útočník Mikko Nuutinen predstavuje partnerov LeasePlan, ActivIT, BIS audio.

LeasePlan Slovakia s.r.o. je jednou z popredných svetových lízingových spoločností s 1,7 miliónom vozidiel vo viac ako 30 krajinách. Riadi celý životný cyklus vašich vozidiel, pričom zabezpečuje všetko – nákup, údržbu a predaj bývalých vozidiel z operatívneho leasingu. Vďaka viac ako 50-ročným skúsenostiam je dôveryhodný partner pre podnikových klientov, klientov zo sektoru malých a stredných firiem a tiež jednotlivých zákazníkov. Bez ohľadu na to, či potrebujete jedno auto alebo celý vozový park, poslaním spoločnosti je poskytovať akékoľvek vozidlo, kedykoľvek a kdekoľvek - a vy sa môžete sústrediť na svoje podnikanie.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

ActivIT s.r.o. je mladý, dynamický kolektív pôsobiaci v Banskej Bystrici a Bratislave. Venuje sa tvorbe webových a mobilných aplikácií, webových portálov, stránok, elektronických obchodov a hier. Už 20 rokov je firma zameraná nie len na skvelo vyzerajúci dizajn, ale tiež funkcionalitu. Vďaka dlhoročným skúsenostiam je tu pre zákazníkov, vytvára riešenia ktoré uspokojujú každú klientovu potrebu. Klienti oceňujú jej klientsky orientovaný prístup a tvorivosť. ActivIT je tvorcom webovej stránky a mobilnej aplikácie HKM Zvolen.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

BIS audio s.r.o. je najvýznamnejším dodávateľom špičkovej techniky pre nielen pre audiofilov, ale aj pre milovníkov zvuku a obrazu na Slovensku. Firma postupne dobudovala aj sieť pobočiek a v roku 2006 k dvom značkovým predajniam pribudla ďalšia v Košiciach. Aktuálne má BIS audio predajne a posluchové štúdiá v Bratislave, v Banskej Bystrici a v Košiciach. Okrem toho celý sortiment je k dispozícii aj v centrále spoločnosti vo Zvolene. Za roky svojej existencie BIS audio vytvorilo desiatky unikátnych zákazkových zostáv a komplexných riešení inteligentných domov, či ozvučenia firemných a reprezentačných priestorov. Spokojní zákazníci sú preto tou najlepšou referenciou a nachádzajú sa tak v rezidenčnom, ako aj v biznis sektore.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Ďakujeme za podporu, spolu to zvládneme!