Ďakujeme našim partnerom: J+T Reklamné štúdio, BDI, IMPA, QSCert

Autor: HKM Zvolen Dátum: 31.10.2020

V seriáli "Ďakujeme našim partnerom" hráči HKM Zvolen postupne predstavia jednotlivých obchodných, reklamných, mediálnych a produktových partnerov nášho klubu, vďaka ktorým môže hokej pod Pustým hradom preklenúť náročné obdobie a naďalej napredovať v dosahovaní stanovených cieľov. 

Obranca Jakub Meliško predstavuje partnerov J+T Reklamné štúdio, BDI, IMPA, QSCert.

Spoločnosť J+T s.r.o. bola založená v roku 2009 za účelom výroby reklamného a propagačného materiálu. Ponúka široký sortiment reklamných predmetov, polepov áut či výrobu veľkoplošných banerov. Jedinečný dizajn a grafika odlíši vašu spoločnosť veľkej konkurencie. 

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

BDI spol. s.r.o. je medzinárodná spoločnosť poskytujúca komplexné služby v oblasti dodávok náhradných dielov pre technológie v priemysle. Multikomoditnosť, kvalitná úroveň technickej znalosti personálu, silné ekonomické zázemie a viac ako 70 ročná medzinárodná skúsenosť v odbore sú základom pre budovanie korektného, ústretového a dlhodobého vzťahu s jej klientelou.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Predajná a servisná sieť IMPA poskytuje autorizovaný predaj vozidiel Škoda, autorizovaný servis a komplexné servisné služby pre vozidlá zn. Škoda, Volkswagen, Audi a Volkswagen úžitkové a autorizovaný predaj a servis vozidiel Hyundai. 

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Slovensko-nemecká spoločnosť QSCert, spol. s r.o., vznikla v marci roku 2000 so sídlom vo Zvolene. QSCert získal akreditáciu od Slovenskej národnej akreditačnej služby a Českého institutu pro akreditaci. QSCert má vybudovanú sieť zahraničných pobočiek po celom svete. Na Slovensku sa QSCert zaraďuje medzi 2 najväčšie certifikačné orgány.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Ďakujeme za podporu, spolu to zvládneme!