Ďakujeme našim partnerom: Grube, PEMAT, Prior

Autor: HKM Zvolen Dátum: 31.10.2020

V seriáli "Ďakujeme našim partnerom" hráči HKM Zvolen postupne predstavia jednotlivých obchodných, reklamných, mediálnych a produktových partnerov nášho klubu, vďaka ktorým môže hokej pod Pustým hradom preklenúť náročné obdobie a naďalej napredovať v dosahovaní stanovených cieľov. 

Brankár Robin Rahm predstavuje partnerov, Grube, PEMAT, Prior.

Lesnícke náradie Grube s.r.o. sa už viac ako 65. rokov zoberá náradím pre les, prírodu, krajinu a životné prostredie. Zákazníkmi firmy sú predovšetkých profesionálne firmy zaoberajúce sa činnosťou a prácou v lese, v lesnom hospodárstve, záhradkárstve, poľnohospodárstve a pod. Grube ponúka odborné poradenstvo, spoľahlivosť, dôveryhodnosť a dbá na požiadavky a potreby svojich zákazníkov, snaží sa vždy ponúkať kvalitné výrobky a služby.

Viac o tomto partnerovi nájdete TU.

PEMAT Slovakia s.r.o. zabezpečuje dodávky a montáž brán a bránových systémov, ktoré spĺňajú tie najvyššie nároky na mechanicko-fyzikálne vlastnosti, bezpečnostné parametre a estetický vzhľad. Vďaka svojmu dizajnu a povrchovej úprave sa brány PEMAT stávajú moderným doplnkom rodinných domov a ostatných objektov.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Už od roku 1964 môžete nájsť na pultoch OD Prior nimi, to najlepšie, čo trh ponúka. Navštívte niektorý z 9 obchodných domov okresných miest: Liptovský Mikuláš, Lučenec, Partizánske, Piešťany, Považská Bystrica, Prievidza, Trenčín, Žiar nad Hronom či Zvolen. V každom z týchto obchodných domov nájdete pestrú ponuku tovarov aj služieb. Nakúpte si pohodlne potraviny, knihy, hračky, elektroniku, kvety, obuv, oblečenie či školské a domáce potreby. Široký sortiment zabezpečuje viac ako 600 obchodných partnerov OD Prior.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Ďakujeme za podporu, spolu to zvládneme!