Ďakujeme našim partnerom: DRU, COOP Jednota Krupina, McDonald’s

Autor: HKM Zvolen Dátum: 30.10.2020

V seriáli "Ďakujeme našim partnerom" hráči HKM Zvolen postupne predstavia jednotlivých obchodných, reklamných, mediálnych a produktových partnerov nášho klubu, vďaka ktorým môže hokej pod Pustým hradom preklenúť náročné obdobie a naďalej napredovať v dosahovaní stanovených cieľov. 

Obranca T.J. Melancon predstavuje partnerov DRU, COOP Jednotka KrupinaMcDonald’s.

Firma DRU so sídlom vo Zvolene vznikla v roku 1999 transformáciou družstva COOP VÝROBA na akciovú spoločnosť, hoci tradícia jej výrobkov siaha štyridsať rokov dozadu. Firma so svojimi 130 pracovníkmi a ročnou produkciou cca. 6,65 mil. EUR sa radí medzi stredne veľké podniky na slovenskom trhu. Súčasne zaujíma členstvo v Slovenskej asociácii výrobcov cukroviniek, kávovín a trvanlivého pečiva.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

COOP Jednota Krupina sa hlási k celosvetovej značke COOP, patrí do reťazca Slovenských spotrebných družstiev – systém COOP Jednota, ktorý je historicky najstaršou a dominantnou obchodnou sieťou s potravinami na Slovensku.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

McDonald’s je celosvetovo jednou z najrozšírenejších sietí rýchleho občerstvenia. Na Slovensku pôsobí od roku 1995, kedy otvorili prvú reštauráciu v Banskej Bystrici. Vo Zvolene otvoril prevádzku 27. 12. 2010, svoju 23. na Slovensku. Veľmi rýchlo si medzi domácimi získal veľa skalných návstevníkov a v spolupráci s klubom HKM Zvolen sa zvolenskej prevádzke McDonald’s podarilo v uplynulých rokoch zorganizovať niekoľko úspešných charitatívnych akcií, fanúšikovia mohli taktiež za svoje vstupenky na domáce zápasy využiť na prevádzke rôzne zľavy. 

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Ďakujeme za podporu, spolu to zvládneme!