Ďakujeme našim partnerom: Drevenice Resort Terchová a Mobilné chladenie

Autor: HKM Zvolen Dátum: 27.10.2020

V seriáli "Ďakujeme našim partnerom" hráči HKM Zvolen postupne predstavia jednotlivých obchodných, reklamných, mediálnych a produktových partnerov nášho klubu, vďaka ktorým môže hokej pod Pustým hradom preklenúť náročné obdobie a naďalej napredovať v dosahovaní stanovených cieľov. 

Útočník Marek Viedenský predstavuje partnerov Drevenice Resort Terchová a Mobilné chladenie.

Drevenice Resort Terchová s „hotelovým servisom“ ako jedinečný areál svojho druhu na Slovensku nájdete v jednej z turisticky najatraktívnejších lokalít Slovenska – v Jánošíkovej rodnej obci Terchová. Okrem kvalitných ubytovacích, reštauračných a wellness služieb resort ponúka aj nezabudnuteľný zážitok z vašej dovolenky v spojení s prírodou. Svojou polohou v tesnej blízkosti Národného parku Malá Fatra, kvalitou ubytovania a rozsahom poskytovaných služieb predstavuje pre vás ideálne miesto pre strávenie bezstarostnej dovolenky počas celého roka. 

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Mobilné chladenie je firma pôsobiaca v oblasti autochladničiek, klimatizácie, vyhrievania a s nimi spojeného príslušenstva a servisu. V ich ponuke nájdu to svoje milovníci lodí, jácht, kempingu a karavanov ako aj kamionisti a ostatní, ktorí trávia veľa času na cestách. V ponuke nájdete autochladničky, prenosné chladiace boxy, meniče napätia, nabíjačky, vysávače, trezory a ďalšie užitočné príslušenstvo do vášho mobilného domova. Firma ponúka produkty značiek Dometic, WAECO a MobiCool, ktoré predstavujú súčasnú svetovú technologickú špičku v tomto segmente a zameriavajú sa na development území v rámci Slovenskej republiky, so špecializáciou na prípravu pozemkov, inžinierskych sietí a development od roku 2003. Hlavnou oblasťou pôsobenia spoločnosti je development obchodných centier, retail parkov, logistických parkov, apartmánov, bytových domov a individuálnej bytovej výstavby.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Ďakujeme za podporu, spolu to zvládneme!