Ďakujeme našim partnerom: 3b

Autor: HKM Zvolen Dátum: 27.10.2020

V seriáli "Ďakujeme našim partnerom" hráči HKM Zvolen postupne predstavia jednotlivých obchodných, reklamných, mediálnych a produktových partnerov nášho klubu, vďaka ktorým môže hokej pod Pustým hradom preklenúť náročné obdobie a naďalej napredovať v dosahovaní stanovených cieľov. 

Obranca Peter Hraško predstavuje partnera 3b.

3b je poprednou slovenskou firmou v oblasti výroby športových dresov a oblečenia, ktorá pôsobí na trhu od roku 2006. Jej filozofiou je ponúknuť a zabezpečiť zákazníkom komplexnú starostlivosť v oblasti športu a reklamy. Pre spokojnosť každého zákazníka sú pre firmu najdôležitejšie 3 priority: SERVIS, KVALITA a PROMPTNOSŤ.

Oddelenie športovej výroby je založené na vlastnej výrobe športovej značky 3b, na komplexnom zabezpečení športových klubov v tréningovom procese a v celkovom zabezpečení a vybavení športových objektov.

Keďže 3b disponuje najmodernejšou technológiou, vie plniť požiadavky aj tých najnáročnejších zákazníkov. Kvality firmy boli ocenené tým, že sme obliekla slovenskú reprezentáciu v hokeji. Oblieka popredné slovenské športové kluby a jej kvality ocenili zákazníci nie len v Európe, ale aj v USA, Kanade či v Austrálii.

Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Ďakujeme za podporu, spolu to zvládneme!