Anketa Hráč mesiaca január práve odštartovala

Autor: HKM Zvolen Dátum: 31.1.2022

Január priniesol vzhľadom na momentálnu situáciu iba 5 zápasov HKM Zvolen. Skvelou správou je, že všetky zápasy sa našim rytierom podarilo vyhrať a môžu sa teda pýšiť 100 % úspešnosťou v prvom mesiaci roka.
 

Na konci januára sa zverenci trénera Oremusa nachádzajú na druhom mieste v tabuľke. Na druhé miesto sa ale snažia dostať Nitrania, ktorí strácajú už iba jeden bod, avšak majú o dva odohrané zápasy viac. Dobrou správou je ale zníženie bodovej straty na Slovan Bratislava. Tá je momentálne 6 bodov (Slovanu sa ale 3 body odčítajú po zákl. časti) a rytieri majú ešte aj zápas k dobru. Tabuľka je teda veľmi vyrovnaná a veľa napovie už najbližší piatkový zápas práve proti Slovanu, na ktorý si môžete kúpiť lístky aj cez našu stránku v sekcii „vstupenky“.

Z pohľadu individuálnych štatistík sa darilo hneď niekoľkým hráčom. Začneme od bránkoviska, kde odchytal všetky januárové zápasy Adam Trenčan a pripísal si úžasnú úspešnosť 94,8 % a jedno čisté konto proti Banskej Bystrici. V obrane sa darilo Kotvanovi a Hraškovi. Zatiaľ čo Kotvan bol najproduktívnejší obranca s 5 asistenciami, Hraško si pripísal v štatistike +/- až 6 plusových bodov. Najproduktívnejším hráčom mesiaca bol Peter Zuzin s 8 bodmi. Darilo sa opäť Marošovi Jedličkovi, ktorý si pripísal 7 bodov (1+6) a rovnaký počet bodov si pripísala aj najnovšia posila Kyle Osterberg. Americký útočník sa ale gólovo presadil trikrát a pozbieral 6 plusových bodov v štatistike +/-.

Kto je váš favorit na Hráča mesiaca? Hlasujte, zdieľajte anketu verejne na svojom facebookovom profile a možno práve vy odovzdáte cenu najlepšiemu hráčovi mesiaca! Hlasovať môžete do soboty 5. februára. SPOLU SME HKM! 
ANKETA