Vstupenky na Spišskú sú už v predaji

Autor: HKM Zvolen Dátum: 28.3.2023

Zvolenskí „rytieri“ zvládli k spokojnosti štvrťfinále proti Novým Zámkom a čaká na nich ďalší súper, tentoraz zo Spiša. Prvé dva zápasy semifinálovej série medzi Zvolenom a Spišskou Novou Vsou sa budú hrať pod Pustým hradom v nedeľu 2. a v pondelok 3. apríla a vstupenky na tieto stretnutia sú od utorňajšieho popoludnia už v predaji v sieti Ticketlive. Lístky sa postupne začínajú míňať, preto fanúšikom odporúčame neotáľať a zabezpečiť si ich čo najskôr.

Pripomíname, že vlastníci permanentiek majú vstup na najdôležitejšiu časť sezóny samozrejme dávno automaticky zabezpečenú a sú teda bez starosti, ostatní si vstupenky môžu zakúpiť výhodnejšie na tomto linku online, alebo pred zápasmi v pokladniach na zimnom štadióne. Tie sa budú otvárať v deň každého zápasu už 90 minút pred jeho začiatkom.

Aktuálny cenník nájdete vo fotogalérii tohto článku, alebo pri kúpe vstupeniek na ticketlive.sk.

Pre fanúšikov "rysov" je tradične vyhradený sektor pre hostí na státie. Pre tých z nich, ktorí chcú sedieť, prinášame odporúčanie zakúpiť si vstupenky do časti sektoru B3 (vyznačený na obrázku vo fotogalérii). Fanúšikov HKM zasa prosíme, aby si lístky do tejto časti na tribúne B3 nekupovali.

Semifinálový program HKM Zvolen:

1. zápas: Zvolen – Sp. N. Ves (nedeľa 2. 4., 18:00 hod.)  VSTUPENKY TU

2. zápas: Zvolen – Sp. N. Ves (pondelok 3. 4., 18:00)  VSTUPENKY TU

3. zápas: Sp. N. Ves – Zvolen (štvrtok 6. 4., 18:00)

4. zápas: Sp. N. Ves – Zvolen (piatok 7. 4., 18:00)

prípadne

5. zápas: Zvolen – Sp. N. Ves (nedeľa 9. 4.)

6. zápas: Sp. N. Ves – Zvolen (utorok 11. 4.)

7. zápas: Zvolen – Sp. N. Ves (štvrtok 13. 4.)