V piatok začal predaj permanentiek na novú sezónu

Autor: HKM Zvolen Dátum: 21.4.2023

 

 

Fanúšikovia HKM si od piatkového podvečera už môžu zakúpiť permanentky na sezónu 2023/2024. Výhody permanentných vstupeniek sa ukázali predovšetkým v tohtoročnom playoff, kedy permanentkárom odpadli starosti so zháňaním vstupeniek na vyvrcholenie sezóny. Svoje miesto mali zabezpečené a ušetrili tak nielen čas, ale hlavne peniaze na nákup lístkov pred každým zápasom. Nečudo teda, že ešte počas finálovej série sa množstvo priaznivcov zaujímalo o termín spustenia predaja permanentiek na novú sezónu. Ten čas nastal a je len na fanúšikoch, aby túto príležitosť využili.

Pre držiteľov vstupeniek zo sezóny 2022/2023, ktorí si chcú zachovať svoje doterajšie miesta,  prichádza od nášho partnera Ticketlive zaujímavá novinka - zrýchlený nákup. Týmto fanúšikom stačí, ak podľa inštrukcií (viď informáciu v rámčeku na ľavej strane obrázka vo fotogalérii tohto článku) zadajú číslo svojej permanentky. Systém automaticky vyberie ich miesto a vyplní údaje ako meno, priezvisko, atď. a následne ich posunie priamo k zaplateniu. Divákom teda odpadá zdĺhavá povinnosť rozkliknúť plán sedenia, hľadať svoju sedačku a vypĺňať údaje. 

Ďalšia podstatná zmena sa udiala pri predaji všetkých druhov zľavnených permanentiek. Tie si možno zabezpečiť len do sektoru B1 a výlučne osobne len v kancelárii Ticketlive v bytovom komplexe Pod Pustým hradom (Pod Dráhami 11A, Zvolen). Predaj zľavnených vstupeniek online nie je možný.

Permanentky na sedenie sa predávajú do všetkých sektorov na tribúnach A a B, nepredávajú sa na tribúnu D (sedačky nad rolbou).

Permanentky na státie sa predávajú len na tribúnu C.

Ešte jedna maličkosť , okrem zvýhodnenej ceny permanentky získa jej majiteľ ŠÁL HKM ZVOLEN pri preberaní plastovej kartičky, o ktorom termíne budú naši priaznivci včas informovaní.

PERMANENTKY 2023/2024 KUPUJ TU

Vopred ďakujeme za záujem a vašu podporu .

Spolu sme HKM 

 

Ceny permanentných vstupeniek na sezónu 2023/2024 – SEDENIE

základná cena - 220 eur

ZŤP / dieťa do 15 rokov - 150 eur (platí len pre rodinnú časť v sektore B1)

ISIC / senior 180 eur (platí len pre rodinnú časť v sektore B1)

 

Ceny permanentných vstupeniek na sezónu 2023/2024 – STÁTIE

základná cena - 140 eur

ZŤP / dieťa do 15 rokov - 110 eur

ISIC / senior - 120 eur