V decembri fanúšikovia vybrali Branislava Kubku

Autor: HKM Zvolen Dátum: 5.1.2022

V poslednej ankete v roku 2021 vyhral hlasovanie detviansky rodák Branislav Kubka so 17,9 % hlasov. Hlasovanie bolo tentokrát ale oveľa tesnejšie ako predchádzajúce mesiace a fanúšikovia mali naozaj ťažký výber. Na rozdiel od minulého mesiaca, keď Peter Krieger vyhral s náskokom 54 %, tak tentokrát to bolo necelých 6 %.
 

Stabilný člen tretieho obranného páru zažil naozaj vydarený mesiac, keď si pripísal v deviatich decembrových zápasoch až 7 bodov a stal sa aj najproduktívnejším obrancom HKM v tomto období. Ani v ďalších štatistikách nezaostával. V hodnotení +/- dosiahol kladné hodnotenie +3, na bránu vyslal 19 striel a jedna z nich skončila gólom, ktorý sa dostal do hlasovania o najkrajší gól našej ligy za mesiac december. Zahlasovať za Braňov gól môžete v aplikácii Tipos extraliga. 

Na druhom mieste v hlasovaní skončil najproduktívnejší hráč tímu Juraj Mikúš, ktorý si pripísal v decembri 7 bodov a v hlasovaní dosiahol 12,2 %. O menej ako 1 % za ním skončil Radovan Puliš, ktorý dosiahol 11,4 % hlasov. Doplňme, že na bronzovú priečku v hlasovaní stačilo nášmu kapitánovi odohrať v decembri iba 4 zápasy, v ktorých si pripísal rovnako 7 bodov za 3 góly a 4 asistencie. Cenu Hráč mesiaca odovzdá pred zajtrajším zápasom fanúšička Michaela Siekelová, ktorej gratulujeme!