Rytieri v plnej zbroji v piatok, vstupenky v predaji už dnes

Autor: HKM Zvolen Dátum: 20.9.2021

V piatok 24. septembra štartuje nový ročník Tipos extraligy. Úradujúci majster spod Pustého hradu začne sezónu s podporou svojich fanúšikov, keď v 1. kole privíta na svojom ľade nováčika súťaže HK Rysy zo Spišskej Novej Vsi.

Predohra zápasu bude návratom k zisku tretieho majstrovského titulu pre červeno-modrých a  bude sa niesť v slávnostnom duchu. Oplatí sa preto zaujať svoje miesta na tribúnach včas, úvodné buly je naplánované na 18-tu hodinu. Fanúšikom, ktorí nevlastnia permanentné vstupenky, môže čas ušetriť nákup vstupeniek online v predajnej sieti Ticketlive (https://www.ticketlive.sk/sk/event/hkm-zvolen-hk-spisska-nova-ves-24-09-2021)

 

Počítať treba s kontrolou dodržiavaní platných protiepidemiologických opatrení, keďže zápasy na zvolenskom zimnom štadióne budú momentálne prebiehať v režime OTP (očkovaní, testovaní, prekonali COVID).

V tomto režime bude v našom červenom okrese podmienkou vstupu nasadený respirátor a:

a) potvrdenie o plnom očkovaní, alebo

b) potvrdenie o negatívnom výsledku testu na ochorenie COVID-19 nie starším ako 72 hodín od odberu v prípade RT-PCR alebo LAMP testu alebo 48 hodín od odberu v prípade antigénového testu, alebo 

c) potvrdenie o prekonaní ochorenia COVID-19 v období pred nie viac ako 180 dňami

d) od detí do 12 rokov sa potvrdenia uvedené v bodoch a, b, c nevyžadujú.

Klub si vyhradzuje právo na zmenu režimu v závislosti od zmeny opatrení, nevylučuje tiež pri zhoršenej situácii prechod na režim len pre plne zaočkovaných divákov.