Predlžujeme platnosť permanentiek na ďalšiu sezónu!

Autor: HKM Zvolen Dátum: 21.4.2021

Dôležité informácie pre majiteľov permanentiek v sezóne 2020/21.

Veľmi nás mrzí stav, ktorý nám počas sezóny nedovolil fanúšikom, ktorí náš klub podporili kúpou sezónnej vstupenky, umožniť vstup na domáce zápasy svojho milovaného mužstva. Nakoľko uvoľnovanie protipandemických opatrení stále nepovoľuje účasť divákov na športových podujatiach, klub musel prijať konečné stanovisko v súvislosti s kompenzáciou za nevyužitie permanentiek.

Vedenie HKM Zvolen a.s. ešte raz veľmi pekne ďakuje všetkým fanúšikom, ktorí neváhali podporiť kúpou permanentky náš klub aj v čase, kedy nikto nečakal, že pandemická situácia neumožní návštevu žiadneho zo zápasov v aktuálnej sezóne.

Každému majiteľovi permanentky v aktuálnej sezóne preto oznamujeme, že predlžujeme ich platnosť na ďalšiu sezónu 2021/22

Pre predĺženie platnosti nie je nutné zo strany fanúšikov podniknúť žiadne kroky, predĺženie prebehne automaticky. Majiteľom permanentiek na sedenie zostávajú aj konkrétne vybrané miesta.

Platí teda, že permanentky z aktuálnej sezóny 2020/21 sa dnešným dňom stávajú permanentkami oprávňujúcimi ich majiteľov k vstupu na domáce zápasy HKM Zvolen v novej sezóne 2021/22, vrátane playoff.

Spolu sme HKM!