Predaj vstupeniek na prípravné zápasy

Autor: HKM Zvolen Dátum: 12.8.2021

V stredu popoludní spustil HKM Zvolen prostredníctvom siete Ticketlive predaj vstupeniek na domáce prípravné zápasy „rytierov“. Priaznivci HKM so záujmom vidieť v akcii mužstvo, ktoré na novú sezónu buduje tréner Peter Oremus, budú mať do začiatku extraligy päť možností.

Tou prvou je prípravný zápas, v ktorom červeno-modrí v utorok 17. augusta privítajú ostravský prvoligový tím HC TR Torax Poruba. Duel má začiatok netradične o 16:00 hod., pokladne na zimnom štadióne budú otvorené hodinu pred prvým buly. V online predpredaji je možné vstupenky zakúpiť na https://www.ticketlive.sk/sk/event/hkm-zvolen-hc-rt-torax-poruba-17-08-2021.

Držitelia permanentiek majú vstup zdarma na všetky zápasy prípravy, vrátane kompletného programu Memoriálu Pavla Zábojníka. Dvadsiaty tretí ročník tohto trojdňového medzinárodného podujatia sa začne vo štvrtok 19. augusta. Vstupenky na MPZ 2021 sa budú dať kúpiť v každý hrací deň v pokladniach, alebo už teraz online na https://www.ticketlive.sk/sk/event/memorial-pavla-zabojnika-2021.

Posledný augustový deň je termínom záverečnej domácej previerky, v ktorej Zvolenčania narazia na účastníka IHL, iClinic Bratislava Capitals. Vstupenky je možné zakúpiť si na https://www.ticketlive.sk/sk/event/hkm-zvolen-iclinic-bratislava-capital....

Ceny vstupného na prípravné zápasy a MPZ sú uvedené v aktuálnom cenníku (vo fotoprílohe tohto článku).

Upozorňujeme divákov na dodržiavanie opatrení vyplývajúcich z platnej vyhlášky ÚVZ SR. Na základe toho bude vstup na zápasy umožnený po predložení príslušných potvrdení iba plne zaočkovaným osobám, tým, ktorí prekonali COVID-19, resp. osobám s negatívnym výsledkom RT-PCR testu, prípadne LAMP testu, ktorý nebude starší ako 72 hodín, alebo negatívnym AG testom, nie starším ako 24 hodín.

 

Domáce prípravné zápasy HKM Zvolen pred sezónou 2021/2022

17. 8., 16:00 hod.: Zvolen – HC RT Torax Poruba

19. 8., 19:00: Zvolen – GKS Tychy (Memoriál P. Zábojníka)

20. 8., 19:00: Zvolen – UTE Budapest (MPZ)

21. 8., 17:00: Zvolen – Donbass Doneck (MPZ)

31. 8., 18:00: Zvolen – iClinic Bratislava Capitals