Pokyny pred vstupom na finálové zápasy

Autor: HKM Zvolen Dátum: 29.4.2021

Hoci vo štvrtok je na programe úvodné buly finálovej série, predmetom záujmu najmä zvolenského klubu a jeho fanúšikov boli v uplynulých dňoch úplne iné starosti, než je samotný hokej. 

 

Prvotná informácia o umožnení vstupu fanúšikov na finálové zápasy vyvolala nadšenie, ktoré však rýchlo utlmili zverejnené podmienky a množstvo potrebných krokov, ktorými musia účastníci projektu "Návrat fanúšikov" prejsť. V klube sme sa však nevzdali a rozhodli sme v rámci možností využiť všetky dostupné prostriedky k tomu, aby sme v časovej tiesni stanovené podmienky splnili a mohli tak konečne privítať našich verných priaznivcov na tribúnach.

 

Touto cestou ďakujeme účastníkom za doterajšiu spoluprácu a veľmi si vážime podporu každého, koho ani množstvo povinných krokov neodradilo k ceste na vytúžené finále. Máme za sebou naozaj extrémne náročné dni a veríme, že s vašou podporou a spoluprácou môžeme aj naďalej počítať, pretože sme opäť ukázali, že spolu to zvládneme. Spolu sme HKM!

 

Pred vstupom na finálové zápasy ešte raz žiadame všetkých účastníkov o dôkladné preštudovanie a dodržiavanie opatrení počas celej doby podujatia a rešpektovanie pokynov usporiadateľov:

 

- Pri pri vstupe na štadión majte vopred pripravenú vstupenku spolu s výsledkom AG testu.

 

- Pripomíname, že počas celej doby podujatia je fanúšikom umožnený pohyb len medzi svojím miestom na sedenie a toaletou.

 

- Podujatie je bez možnosti občerstvenia, predávaného či vlastného.

 

- Vstup je povolený len s respirátorom FFP2.

 

- Vstup pre tribúny A a C je cez turnikety.

 

- Vstup pre tribúny B a D je vchodom za tribúnou B2.

 

Ďakujeme!