Podmienky pre záujemcov o vstup na finálové zápasy

Autor: HKM Zvolen Dátum: 26.4.2021

V nedeľu sme informovali o plánovom pilotnom projekte "Návrat fanúšikov", ktorý má umožniť vstup divákov na finálové zápasy Tipos Extraligy medzi Zvolenom a Popradom. 

 

Projekt, ktorý SZĽH pripravuje v spolupráci s ÚV SR, SAV a konzíliom odborníkov, čaká na schválenie vládou SR. Viac o projekte sa dozviete v tomto článku.  
 

V nasledujúcich riadkoch prinášame fanúšikom informácie o tom, aké kroky budú musieť absolvovať pre návštevu finálových zápasov v prípade schválania. Zložitú organizačnú a logistickú stránku týchto krokov zabezpečuje klub na základe pokynov vyššie uvedených autorít a v spolupráci s nimi.
 

Majitelia zakúpených vstupeniek sa automaticky stávajú súčasťou uvedeného projektu a súhlasia s jeho podmienkami.
 

Projekt zahŕňa vstup účastníkov na obidva prvé finálové zápasy, tzn. prvý a druhý finálový zápas sú v tomto prípade jedno podujatie s účasťou tej istej vzorky fanúšikov.
 

1. Pri zakúpení vstupenky online na Ticketlive.sk účastník za účelom analýzy a možnosti dohľadania osoby vyplní dotazník so zberom týchto údajov: meno, telefónne číslo, vek, pohlavie, prekonané ochorenie COVID-19 za posledných 6 mesiacov, očkovanie na COVID-19 aspoň 1 dávkou pred viac ako 14 dňami, výsledok AG testu, výsledok PCR testu, výsledok LAMP testu.
 

O SPUSTENÍ PREDAJA BUDEME VČAS INFORMOVAŤ!

2. So zakúpenou vstupenkou si účastník vyzdvihne u organizátora skúmavku v termíne určenom organizátorom, ktorý bude upresnený po schválení projektu vládou SR.
 

3. Organizátor organizuje hromadný odber vzoriek s vykloktaným obsahom podľa pripraveného časového harmonogramu, s cieľom minimalizovať zgrupovanie účastníkov. Čas odberu vzoriek bude upresnený. 
 

4. BMC SAV pred podujatím informuje organizátora o pozitívnych vzorkách. Organizátor následne informuje účastníka o nemožnosti zúčastníť sa na podujatí z dôvodu pozitívneho testu a zablokuje jeho vstupenku. 
 

5. Informácie o pozitívnych účastníkoch budú odoslané na príslušný RÚVZ. 
 

6. Účastníci, ktorí správu od organizátora nedostanú (teda majú negatívny výsledok), následne v deň zápasu absolvujú antigénový test na ktoromkoľvek MOM. Negatívny výsledok AG testu spolu so vstupenkou umožní účastníkovi vstup na zápas.
 

7. AG testovanie účastník absolvuje aj v deň konania druhého finálového zápasu.
 

Bližšie informácie pre záujemcov o vstupenky prinesieme v priebehu dňa po oficiálnom schválení projektu vládou SR. 
 

Pri kúpe vstupeniek na domáce finálové zápasy HKM Zvolen budú zvýhodnení majitelia sezónnych permanentiek.
 

Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu uvedených podmienok v závislosti od prípadných zmien vo vyhláške.