Poďakovanie partnerom za bronzovú sezónu 2021/2022

Autor: HKM Zvolen Dátum: 24.5.2022

HKM Zvolen má za sebou ďalšiu úspešnú sezónu zakončenú bronzom. Týmto sa chceme poďakovať našim partnerom, vďaka ktorým patrí hokej pod Pustým hradom medzi ten najlepší na Slovensku a klub môže mať naďalej tie najvyššie ambície. Ako ďalších partnerov predstavujeme spoločnosti INMEDIA, IMPA a JAMIESON.

INMEDIA spol. s r.o. je distribučná spoločnosť, ktorá vznikla v roku 1997 a zaoberá sa distribúciou tovaru do kuchýň verejného stravovania. Je zapísaná v Zozname podnikateľov a vlastní všetky potrebné certifikáty a povolenia na prevádzkovanie distribúcie potravín. Viac informácií o tomto partnerovi nájdete TU.

IMPA Žiar nad Hronom, s.r.o. je autorizovaný predaj vozidiel Škoda. Poskytuje autorizovaný servis a komplexné servisné služby pre vozidlá zn. Škoda, Volkswagen. Autá od tejto spoločnosti vidíme aj s veľkým logom HKM. Viac informácií o tomto partnerovi nájdete TU.

Jamieson Laboratories je najstarším a najväčším kanadským výrobcom a distribútorom prírodných vitamínov, minerálov, koncentrovaných výživových doplnkov, byliniek a botanických liekov. Vedúce postavenie na trhu získal vďaka tomu, že dôsledne prichádza na trh s inovatívnymi produktmi najvyššej kvality, čistoty a bezpečnosti. Poskytuje zákazníkom inovatívne produkty, ako sú vitamíny s vysokou účinnosťou, prvú schválenú botanickú medicínu DIN a taktiež prvý klinický OTC nutričný antioxidant na zníženie hladiny cholesterolu. Vďaka použitiu vysokokvalitných technológií a testov kvality, poskytuje spoločnosť Jamieson najbezpečnejšiu, najčistejšiu a najefektívnejšiu výrobu prírodných výživových doplnkov. Viac informácií o tomto partnerovi nájdete TU.