Poďakovanie partnerom za bronzovú sezónu 2021/2022

Autor: HKM Zvolen Dátum: 16.6.2022

HKM Zvolen má za sebou ďalšiu úspešnú sezónu zakončenú bronzom. Týmto sa chceme poďakovať našim partnerom, vďaka ktorým patrí hokej pod Pustým hradom medzi ten najlepší na Slovensku a klub môže mať naďalej tie najvyššie ambície. Ako ďalších partnerov predstavujeme MESTO ZVOLEN, VIA KORP a VINOTEKA CHATEAU-VIN.

 

Spoločnosť VIAKORP, s r. o. je stavebno obchodá spoločnosť, ktorej činnosťou  je realizácia pozemného, cestného a inžinierskeho staviteľstva. Víziou spoločnosti je poskytovať čo najširšiemu okruhu zákazníkov vysoko profesionálne, odborné a spoľahlivé služby a produkty v oblasti . Viac informácií o tomto partnerovi nájdete TU

Vinotéka Chateau-vin sa zameriava na predaj, distribúciu, dovoz vyhľadávaných a obľúbených vín zo Slovenska (priamy distribútor značiek Janoušek, Mrva&Stanko, Mavín (Pomfy), Pavelka, Karpatská Perla,…), z Talianska (Piemont, Toskánsko, Púlia, Veneto), z Francúzska (Bordeaux, Burgundsko, Champagne). Nami ponúkaní producenti predstavujú popredných výrobcov z jednotlivých regiónov ako napr. Fontanafredda z Piemontu, Pinino z Montalcina, Feudi z Apúlie, Vigna Dogarina z Veneta, či Louis Roederer zo Champagne. Viac informácií o tomto partnerovi nájdete TU.