Poďakovanie partnerom za bronzovú sezónu 2021/2022

Autor: HKM Zvolen Dátum: 11.5.2022

HKM Zvolen má za sebou ďalšiu úspešnú sezónu zakončenú bronzom. Týmto sa chceme poďakovať našim partnerom, vďaka ktorým patrí hokej pod Pustým hradom medzi ten najlepší na Slovensku a klub môže mať naďalej tie najvyššie ambície. Ako ďalších partnerov predstavujeme Spoločnosti DRU, DREVENICE TERCHOVÁ RESORT a COOP JEDNOTA.

Firma DRU so sídlom vo Zvolene vznikla v roku 1999 transformáciou družstva COOP VÝROBA na akciovú spoločnosť, hoci tradícia jej výrobkov siaha štyridsať rokov dozadu. Firma so svojimi 130 pracovníkmi a ročnou produkciou cca. 6,65 mil. EUR sa radí medzi stredne veľké podniky na slovenskom trhu. Vysoká kvalita, zaujímavý dizajn obalov a vynikajúce senzorické vlastnosti výrobkov sú najvýznamnejšie prednosti produkcie tejto akciovej spoločnosti. Pri výrobe sa využívajú vlastné receptúry na báze prírodných surovín, bez prifarbovania. Výsledkom dodržania technologických postupov výroby a výstupných kontrol je prestížne ocenenie GOLD ALIMENTA za DRU sezamové tyčinky v roku 1997 a DRU orieškové rezy v roku 1998. Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Ak hľadáte miesto pre dokonalý relax v lone prírody s rodinou, priateľmi alebo kvalitné služby pre firemný teambuilding v DREVENICE RESORT TERCHOVÁ ste na správnom mieste. Výnimočná poloha, fascinujúce výhľady, nádherný wellness  a blízkosť celoročných atrakcií vám spríjemnia váš pobyt. Rezort ponúka ubytovanie, reštauračné a kongresové služby, wellness. Viac informácií o tomto partnerovi nájdete TU.

COOP Jednota Krupina sa hlási k celosvetovej značke COOP, patrí do reťazca Slovenských spotrebných družstiev – systém COOP Jednota, ktorý je historicky najstaršou a dominantnou obchodnou sieťou s potravinami na Slovensku. Viac informácií o tomto partnerovi nájdete TU.

 

Ste na správnom mieste, ak hľadáte miesto pre dokonalý relax v lone prírody s rodinou, priateľmi alebo kvalitné služby pre firemný teambuilding. Výnimočná poloha, fascinujúce výhľady, nádherný wellness  a blízkosť celoročných atrakcií vám spríjemnia váš pobyt.