Poďakovanie partnerom za bronzovú sezónu 2021/2022

Autor: HKM Zvolen Dátum: 11.5.2022

HKM Zvolen má za sebou ďalšiu úspešnú sezónu zakončenú bronzom. Týmto sa chceme poďakovať našim partnerom, vďaka ktorým patrí hokej pod Pustým hradom medzi ten najlepší na Slovensku a klub môže mať naďalej tie najvyššie ambície. Ako ďalších partnerov predstavujeme Spoločnosti BUDIŠ, BJS Slovensko a ČSMO.

Akciová spoločnosť BUDIŠ vlastní portfólio s 11 vlastnými a 4 importovanými značkami dohromady ponúka viac ako 115 produktov. V štyroch vlastných výrobných závodoch plnia fľaše z ôsmich prameňov prírodných, pramenitých a minerálnych vôd. Spoločnosť si drží 1. miesto v objeme predaja minerálnych a pramenitých vôd na Slovensku a významne rastie v Českej republike. Jej produkty získali viacero ocenení na medzinárodných súťažiach, ako napr. Superior Taste Award alebo Czech Grand Design. Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

BJS Slovakia s.r.o. je spoločnosť založená na inovačnom myslení, kvalite prevedenia výrobkov a pružnom reagovaní na požiadavky zákazníkov. Zákazníci spoločnosti majú rôzne požiadavky na prevedenie lokomotív a preto filozofiou firmy je prispôsobiť sa týmto požiadavkám a dodať lokomotívu resp. iné banské zariadenie vyrobené presne na mieru zákazníka, tak aby najlepšie zodpovedala jeho prevádzkovým potrebám a splnilo jeho očakávania. Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.

Firma ČMŽO – Slovakia vznikla v novembri 2019 ako člen ČMŽO skupiny, ktorej zakladajúcimi členmi sú Českomoravská železniční opravna a ČMŽO – elektronika so sídlom v Přerove. Skupina ČMŽO sa zaoberá modernizáciami, opravami, rekonštrukciami a údržbou koľajových vozidiel. Spoločnosť rozšírila portfólio skupiny o ďalšie výrobky a služby na Slovensku a v zahraničí. Má dlhoročné skúsenosti s riadením projektov v oblasti elektrotechniky pre rôzne oblasti priemyslu. Viac infomácii o tomto partnerovi nájdete TU.