Permanentka 2022/23 aj na splátky!

Autor: HKM Zvolen Dátum: 27.5.2022

Zober si svoju permanentku už teraz a zaplatíš neskôr. Akcia Early bird bola ukončená minulý týždeň, avšak pre našich fanúšikov máme pripravenú ďalšiu novinku v podobe permanentiek na splátky.

 

Aj touto ponukou chceme potvrdiť, že fanúšikovia sú pre nás na prvom mieste a snažíme sa im vyhovieť v každom smere. Uvedomujeme si, že nie každý môže investovať do permanentky jednorázovo, a preto ponúkame možnosť postupného splácania permanentky. Túto možnosť však môžete využiť iba v kamennej predajni Ticketlive (Pod Dráhami 11A), kde je možné sa presne dohodnúť na type splácania. Fanúšikom ponúkame možnosť splácania permanentky na 2- alebo 3-krát s tým, že prvá splátka je uhradená pri prevzatí permanentky a finálna splátka musí prebehnúť do 15. 9. Dátumy jednotlivých splátok si môžu určiť fanúšikovia sami.
Cena pri splácaní na 3-krát je pre sedenie 80 eur/splátka a pre státie 50 eur/splátka.
V prípade splátok na 2-krát je cena pre sedenie 120 eur/splátka a pre státie 75 eur/splátka.

Vstup na Memoriál Pavla Zábojníka a prípravné zápasy je, samozrejme, možný už po prvej splátke. V prípade otázok navštívte predajňu Ticketlive alebo sa informujte telefonicky na čísle: 0903 275 519. Permanentky, ktoré nebudú splatené do 15.9., budú od ďalšieho dňa automaticky stornované do úplného splatenia.