Ktorý hráč vás zaujal v marci najviac?

Autor: HKM Zvolen Dátum: 27.3.2023

Táto anketa je tradíciou HKM a sezóna 2022/23 je už šiesta v poradí, kedy oceňujeme najlepšieho hráča tímu. Formát hlasovania ostáva rovnaký. Hráč s najväčším počtom hlasov získa ocenenie, ktoré mu odovzdá jeden z fanúšikov pred domácim zápasom.

Marec priniesol posledné dva zápasy základnej časti a päť štvrťfinálových. Po nevydarenom februári sa Zvolenčania opäť dostali do formy, keď vyhrali 5 zo 7 marcových duelov. Semifinále sa pre HKM začína až 2. apríla, a tak si fanúšikovia môžu skrátiť čakanie aj anketou Hráč mesiaca. Asi žiadnemu fanúšikovi neušla úžasná forma Peťa Zuzina, ktorý v prvom kole play-off bodovo dominoval celej súťaži s 9 bodmi v 5 zápasoch. Celkovo najproduktívnejším bol ale v marci Marek Hecl, ktorý odohral všetkých 7 zápasov a pripísal si v nich skvelých 10 bodov za 5 gólov a 5 asistencií. Za touto dvojicou nasleduje Radovan Bondra s 8 bodmi (4+4) a priemer presne bod na zápas sa podarilo v 7 marcových zápasoch získať aj Michaelovi Huntebrinkerovi

Hlasuj tu: ANKETA

 

Zapojte sa do súťaže o vstupenky na semifinále, stretnutie s hráčom a tašku suvenírov HKM.

Podmienkou, aby ste boli zapojení do súťaže, je zahlasovanie v ankete a verejné prezdieľanie príspevku HKM ZVOLEN na svojom facebookovom profile. Hlasovanie bude ukončené vo štvrtok 30. marca, kedy oznámime hráča mesiaca marec a aj šťastného vyžrebovaného fanúšika, ktorý odovzdá cenu pred prvým semifinálovým zápasom.