Kto sa stane najlepším hráčom HKM za mesiac november?

Autor: HKM Zvolen Dátum: 28.11.2022

 Prvým oceneným hráčom v sezóne sa stal Patrik Marcinek, ktorý získal skoro polovicu všetkých hlasov. Novembrové zápasy pre HKM už skončili, a preto je na rade zistiť, ktorý hráč bol podľa fanúšikov najlepším v tomto mesiaci. Táto anketa je tradíciou HKM a sezóna 2022/23 je už šiesta v poradí, kedy budeme oceňovať najlepšieho hráča tímu. Formát hlasovania ostáva rovnaký. Hráč s najväčším počtom hlasov získa ocenenie, ktoré mu pred najbližším zápasom odovzdá jeden z fanúšikov.

V tomto mesiaci sme videli hráčov HKM v 7 zápasoch a asi žiadnemu pozornému fanúšikovi neunikla dominancia druhej formácie. Jej hráči nazbierali dokopy najviac bodov zo všetkých formácií a zaradili sa medzi najdominantnejšie formácie v súťaži. Marek Hecl zaznamenal 7 bodov, Deven Sideroff 6 bodov a najlepšie sa predviedol center formácie Michael Huntebrinker s 11 bodmi. Zahviezdil predovšetkým v domácom zápase proti Popradu, kde si pripísal 4 asistencie. Za zmienku určite stojí aj Juraj Šiška, ktorý sa predstavil len v 5 zápasoch, ale dokázal v nich získať 6 bodov za 2 góly a 4 asistencie.

ANKETA

Hlasovanie končí vo štvrtok 1. decembra, kedy zverejníme hráča s najviac hlasmi a vyžrebovaného fanúšika. Ocenenie hráčovi odovzdáme pred piatkovým domácim zápasom proti Spišskej Novej Vsi. Pre zapojenie sa do súťaže o suveníry HKM, vstupenky a odovzdanie ceny je nutné hlasovať a zdieľať náš príspevok na Facebooku. Pre hlasovanie v ankete musíte byť prihlásení v účte Gmail, následne si len vyberiete hráča, ktorému chcete dať hlas, a kliknete na „odoslať“. Každý fanúšik má možnosť vybrať iba jedného hráča, ktorému dá svoj hlas, ak chce svoj výber ale upraviť a dať hlas niekomu inému, stačí kliknúť na „upraviť odpoveď“ a následne si vybrať iného hráča.