Hlasujte za najlepšieho hráča mesiaca december

Autor: HKM Zvolen Dátum: 2.1.2022

V ankete o hráča mesiaca pokračujeme aj za mesiac december. Vyberte si hráča, ktorý bol podľa vás najlepší v poslednom mesiaci v roku.
 

Po decembri sa HKM Zvolen nachádza na druhom mieste v tabuľke a na vedúci tím Slovan Bratislava stráca 8 bodov (Slovanu sa ale 3 body odčítajú po zákl. časti). Hráči trénera Oremusa odohrali v poslednom mesiaci v roku 9 zápasov, z ktorých sa im podarilo vyhrať šesťkrát. Porážky zaznamenali v zápasoch proti Spišskej Novej Vsi, Bratislave a naposledy proti Popradu.

Čo sa týka individuálnych štatistík, tak tímovú produktivitu vedie stále Juraj Mikúš a o bod menej má na konte Peter Zuzin, ktorý bol dokonca povolaný do reprezentácie na Švajčiarsky pohár. V ňom nastúpil v elitnej formácii s Milošom Kelemenom a Liborom Hudáčkom. V druhom zápase si pripísal aj asistenciu. Medzi najproduktívnejšími obrancami v lige sa stále drží kanadský obranca Jérémy Roy, ktorý si pripísal v 9 zápasoch 5 bodov za 2 góly a 3 asistencie. V decembri zažil premiéru v sezóne Adam Trenčan, takže Robin Rahm nastúpil do 8 zápasov. V predposlednom zápase v roku došlo v Poprade aj k striedaniu brankárov počas zápasu, keď tréneri poslali Trenčana dochytať poslednú tretinu. Inak sa ale švédskemu gólmanovi darilo a v decembri si pripísal úspešnosť zákrokov 92,67 %.

Kto je váš favorit na hráča mesiaca? Hlasujte, zdieľajte anketu verejne na svojom facebookovom profile a možno práve vy odovzdáte cenu najlepšiemu hráčovi mesiaca! Hlasovať môžete do stredy 5. januára. SPOLU SME HKM! 
ANKETU nájdete tu.