Decembrová cena fanúšika pre Miloša Kelemena

Autor: HKM Zvolen Dátum: 5.1.2021

Víťazom decembrovej fanúšikovskej ankety o najlepšieho hráča uplynulého mesiaca je Miloš Kelemen. V tesnom súboji s Radovanom Bondrom získal 33,7 % zo všetkých hlasov.

Počas doterajšej existencie ankety získal 21-ročný útočník cenu premiérovo. Výkony mladého bojovníka fanúšikovia ocenili natoľko, že v hlasovaní predbehol aj najproduktívnejšíeho "rytiera" decembra, Radovana Bondru. V 11 decembrových zápasoch nazbieral Miloš Kelemen 9 bodov za 5 gólov a 4 asistencie. Najlepšie mu vyšiel zápas 25. kola, keď k výhre nad Banskou Bystricou prispel dvomi gólmi a prihrávkou na rozhodujúci zásah v predĺžení. Bol vyťažovaným a platným členom tímu v presilovkách i oslabeniach a plnohodnotne zastúpil zraneného kapitána Radovana Puliša v prvom útoku. Po 24 zápasoch má Kelemen na konte bilanciu 9+9, presne zhodnú s tou, ktorú v minulej sezóne získal v 48 zápasoch.

Radovan Bondra obsadil v ankete druhýkrát po sebe druhé miesto, tentokrát s 30,5 % hlasov. Na tretie miesto fanúšikovia dostali Juraja Mikúša (11,6 %). Štvrtá priečka patrí zhodne Allanovi McPhersonovi, Robinovi Rahmovi a Petrovi Hraškovi (3,7 %). Prvú päťku uzatvára kapitán Radovan Puliš (2,6 %). 

Milošovi gratulujeme k jeho oceneniu, ktoré si osobne prevezme od jedného z fanúšikov.