Dalibor Dvorský potešil malých rytierov

Autor: HKM Zvolen Dátum: 26.5.2023

Tento týždeň navštívila náš zimný štadión vychádzajúca hviezda slovenského hokeja Dalibor Dvorský. Odchovanec HKM sa aktuálne naplno pripravuje na draft NHL, ktorý sa bude konať 28. až 29. júna v Bridgestone Arene v Nashville. Vo väčšine preddraftových rebríčkov sa umiestnil v prvej desiatke a mal by sa stať aj slovenskou jednotkou draftu 2023.

Vo svojom nabitom programe si ale mladý útočník našiel čas na stretnutie so športovým manažérom mládeže Lukášom Juríkom a výkonným riaditeľom HKM Miroslavom Brumerčíkom, ktorí mu poďakovali za jeho pomoc mládeži HKM. Daliborovov zásluhou totiž náš klub dostane 15 detských setov a prilieb pre deti od 5 do 8 rokov ako poďakovanie sponzora pre klub ktorý ho v mladosti vychovával.
Toto veľmi milé gesto ocenil predovšetkým Lukáš Jurík: „Dalibor je stále rovnaký chalan ako si ho pamätám- skromný,  stále usmiaty a pozitívny. Porozprávali sme sa o majstrovstvách sveta do 18 rokov, jeho príprave a samozrejme aj o blížiacom sa drafte. Musím povedať, že z neho ide naozaj pokora a má to v hlave naozaj dobre nastavené. V mene mládeže by som sa mu ešte raz chcel poďakovať za jeho pomoc. Pretože len vďaka jeho rozhodnutiu sme získali tieto detské sety, nakoľko si mohol vybrať ktorýkoľvek klub, v ktorom doteraz pôsobil. Takže som veľmi rád, že si Dalibor bez váhania vybral náš klub a verím, že bude inšpiráciou pre veľa mladých rytierov. Všetci v HKM mu držíme palce a sme naozaj zvedavý ktorý klub NHL si ho vyberie.“