Zmeny označenia sektorov na Winter Classic Games

Autor: HKM Zvolen Dátum: 13.11.2018

Fanúšikovia, ktorí v priebehu utorka navštívili webový portál Predpredaj.skza účelom zakúpenia vstupeniek na februárový Winter Classic, si mohli všimnúť zmenu, ktorá nastala pri označení sektorov, pôvodne vyčlenených pre priaznivcov Zvolena resp. Banskej Bystrice. 

Pôvodná vizualizácia na stránke ukazovala ako "zvolenskú" tribúnu J a ako "bystrickú" tribúnu K. Fanúšikovia oboch táborov si napokon strany vymenia, pričom však označenie ich sektorov ostáva rovnaké. Zvolenčania si tak naďalej budú v sieti Predpredaj.sk kupovať vstupenky na tribúnu J, taktiež všetky doteraz zakúpené vstupenky na túto tribúnu ostávajú platné. 

K zmene došlo na základe rozhodnutia organizátora podujatia, ktorou je spoločnosť Pro-Hokej. Prinášame toto rozhodnutie v plnom znení:

„Pre zabezpečenie optimálneho komfortu fanúšikov a reagujúc na obrovský záujem o Kaufland Winter Classic Games 2019 sa spoločnosť Pro-Hokej, ako organizátor tohto podujatia, rozhodla vymeniť pomenovanie dvoch sektorov úplne rovnakej kategórie. Konkrétne sa to týka sektorov K a J. Avizovaná výmena nijako neovplyvňuje platnosť už zakúpených vstupeniek, ktoré budú iba presmerované. Za pochopenie ďakujeme."

Zvolenský sektor sa teda po novom nebude nachádzať na vystavenej tribúne oproti striedačkám, ale za nimi, na oblúkovej tribúne futbalového štadióna, ktorá by ešte neskôr mala byť rozšírená o ďalšie miesta, jednak za účelom dobrej viditeľnosti, ako aj pre veľký divácky záujem. Organizátor ubezpečuje divákov na obidvoch tribúnach, že ani jedna z nich nebude výraznejšie vzdialená od ľadovej plochy, ani z nej nebude zhoršená viditeľnosť. Obrázok s náhľadom tribún (už po zmene) nájdete pod článkom. 

Fanúšikom, ktorí už majú zakúpené vstupenky a uvedená zmena pre nich predstavuje neprekonateľný problém, odporúčame, aby za účelom vrátenia peňazí kontaktovali priamo predajcu vstupeniek Predpredaj.sk, prípadne spoločnosť Pro-Hokej, nakoľko klub HKM nie je organizátorom podujatia a túto zmenu nijako neinicioval, na vzniknutú situáciu teda nemá dosah.