Začíname v stredu! Predaj permanentiek už nie na štadióne, ale...

Autor: HKM Zvolen Dátum: 4.8.2020

A je to tu! Streda 5. augusta je dňom spustenia predaja permanentiek pre sezónu 2020/21.

Hneď úvodom záujemcom opäť zdôrazňujeme, že predaj už nebude prebiehať na zimnom štadióne, ale v novootvorenej predajni Ticketlive. Tá sa nachádza v tesnej blízkosti štadióna v komplexe Pod Pustým hradom na adrese Pod dráhami 11A. Na rovnakej adrese nájdu fanúšikovia aj nový fanshop HKM.

Predaj spúšťame v stredu o 10:00. Nové predajné miesto bude fanúšikom k dispozícii každý pracovný deň v čase 10:00 - 17:00. Pri kúpe permanentky priamo na mieste je momentálne možná len platba v hotovosti

Najvýhodnejšou možnosťou získania permanentky ostáva kúpa online na Ticketlive.sk. Týmto spôsobom obdrží majiteľ permanentky prostredníctvom emailu e-ticket do svojho mobilného telefónu. Ten môže buď vymeniť za plastovú kartičku, alebo pri vstupe na štadión jednoducho naskenovať kód permanentky priamo z mobilu, čím šetrí svoj čas aj prírodu, nakoľko nie je potrebné permanentku vytlačiť. 

Zopakujeme, že majitelia permanentiek z nedohratej sezóny 2019/20 majú pri nákupe tých nových v rámci kompenzácie nárok na 10 % zľavu a k tomu ďalšie vecné darčeky. Aké, to sa dozviete v tomto článku. 

Majiteľom Memorial Fan Ticket pripomíname, že si pri nákupe permanentiek môžu uplatniť svoj voucher. Pokiaľ sú majitelia permanentky z minulej sezóny zároveň majiteľmi Memorial Fan Ticket, majú tak nárok až na "dve" zľavy. 

Informácie pre držiteľov ŤZP preukazov: Novinkou je zmena v systéme predaja ŤZP vstupeniek. Po novom si už majitelia preukazov ŤZP nebudú pri kúpe permanentiek a vstupeniek uplatňovať 50 % zľavu, ich ceny budú pevne stanovené. Permanentka ŤZP bude spárovaná s preukazom majiteľa ŤZP karty a jeho preukazom totožnosti, bude teda neprenosná.

Pre imobilných fanúšikov je rezervovaných 6 bezbariérových miest, ktoré sú aj so sprievodom bezplatné. 

Ostatní držitelia ŤZP preukazov majú nárok na zľavnenú cenu uvedenú v cenníku, v prípade mobilných držiteľov preukazu ŤZP-S, ich sprievod má nárok na 50% zľavu. Táto permanentka, pripadne vstupenka, bude taktiež spárovaná s dokladom totožnosti a bude tiež neprenosná.

Každá permanentka bude očipovaná na konkrétne miesto, podľa výberu jej majiteľa, tí však počas celej doby platnosti obmedzení ÚVZ budú musieť rešpektovať pokyny usporiadateľskej služby. V praxi sa tak hľadisko, až do zrušenia obmedzení, bude javiť ako nečíslované a fanúšikovia budú sedieť v každom druhom rade. Preto bude potrebné prísť na zápas v dostatočnom predstihu a vybrať si svoje miesto v určených sektoroch a radoch. Po zrušení opatrení budeme schopní okamžite prejsť na pôvodný režim, v ktorom bude mať každý majiteľ permanentky garantované svoje miesto.

Po vypredaní počtu permanentiek, ktorý naplní aktuálne maximálnu povolenú kapacitu štadióna, sa už sólo vstupenky predávať nebudú

Základné ceny permanentiek PREMIUM (základná časť + playoff): 

Sedenie: 170 €

Státie: 110 €