Začiatok predaja permanentiek už v júli

Autor: HKM Zvolen Dátum: 2.7.2018

Ekipa trénera Podkonického sa prvýkrát zíde v pondelok 23. júla. Tento deň nebude len oficiálnym začiatkom predsezónnej prípravy „rytierov“, ale aj prvým dňom predaja permanentiek na novú sezónu. Tak ako každý rok, aj teraz sú prvé dva týždne vyhradené pre priaznivcov, ktorí boli držiteľmi permanentiek v minulej sezóne. Fanúšikovia, ktorí si chcú uplatniť nárok na „svoje“ miesta, budú mať na to čas od 23. júla do 5. augusta. Od 6. augusta už pôjdu permanentky do voľného predaja. Záujemcovia teda stihnú použiť novú permanentnú vstupenku už na prvý prípravný zápas novotvoriaceho sa tímu „rytierov“, ktorý je naplánovaný na 9. augusta, ako aj na všetky ďalšie prípravné duely, vrátane kompletného programu jubilejného 20. ročníka Memoriálu Pavla Zábojníka.

V novej sezóne si diváci budú môcť opäť vybrať z dvoch možností – permanentku REGULAR, ktorá bude platiť na zápasy základnej časti, alebo PREMIUM, ktorá zaručuje vstup na všetky domáce zápasy HKM v sezóne 2018/2019, vrátane atraktívneho play off.

Aj tohto roku pripravuje zvolenský hokejový klub pre fanúšikov „pridanú hodnotu“. Pri zakúpení permanentky každý získa vecnú pozornosť od HKM a jeho obchodných partnerov, ako aj 50-percentnú zľavu na personalizovanú repliku hráčskeho dresu.

 

Ceny permanentiek na sezónu 2018/2019

Státie: REGULAR – 70,- €; PREMIUM – 90,- €

Sedenie: REGULAR – 110,- €; PREMIUM – 140,- €