Vo Zvolene veľká burza hokejových kariet

Autor: HKM Zvolen Dátum: 16.3.2018

Pozývame všetkých hokejových fanúšikov a zberateľov hokejových kartičiek na veľkú burzu, ktorá sa uskutoční v sobotu 24. marca v reštaurácii U rytierov na zvolenskom zimnom štadióne.

Zbieranie hokejových kartičiek, ale aj iných suvenírov, nepochybne patrí medzi najväčšie vášne každého fanúšika. Majitelia zbierok sa pravidelne stretávajú na burzách, kde svoje cenné kúsky vystavujú, vymieňajú, predávajú...Aj s podporou klubu HKM Zvolen vám takúto burzu, ktorá je najväčšou svojho druhu na Slovensku, prinášame na zvolenský zimný štadión. 

Počas predošlých 11. ročníkov boli hosťami burzy napríklad aj Tim Coffman, Matt Climie, Petr Obdržálek, Marek Viedenský, Ján Lašák, Richard Lintner, Jaroslav Obšut, Andrej Podkonický, Michal Novák, Ján Pardavý, Juraj Jurík, Radovan Puliš, Tomáš Škvaridlo, Adam Húska, Matej Češík či Branislav Kubka. 

Tentokrát sa návštevníci môžu tešiť na dvojicu zvolenských "rytierov", pozvanie prijali Milan Kytnár a Drew MacIntyre, ktorí sa zúčastnia autogramiády a fotenia. 

Súčasťou burzy bude atraktívna tombola, v ktorej pre vás organizátori pripravili vyše 30 rôznych cien! Získať môžete hokejku najlepšieho kanoniera Tipsport Ligy Tima Coffmana, s ktorou strelil hetrik Banskej Bystrici. V hre je tiež brankárska hokeja Tomáša Tomeka podpísaná celým žilinským tímom. Vyhrať môžete produkty výrbocov kartičiek SportZoo a OFS cards, ďalšie zaujímavé ceny pre vás pripravil klub HKM Zvolen. 

Organizátori burzy Juraj Stassel a Jakub Niederland vás týmto srdečne pozývajú v sobotu 24.3. do reštaurácie na zvolenský zimák, kde vás od 8:00 do 13:00 čaká dobré občerstvenie a príjemná zábava s účasťou dvoch zvolenských hokejistov.

Iniciátori tohto podujatia by týmto zároveň chceli poďakovať hráčom Timovi Coffmanovi, Michalovi Juraškovi a Michalovi Novákovi za venované ceny, ako aj klubu HKM Zvolen za spoluorganizáciu a Richardovi Klačanovi, Martinovi Mojžišovi a Vladimírovi Chramazdovi za marketingovú podporu.