V nedeľu stretnutie hráčov s fanúšikmi

Autor: HKM Zvolen Dátum: 12.4.2019

Za podporu od fanúšikov, ktorej sa „rytierom“ spod Pustého hradu dostávalo počas celej bronzovej sezóny 2018/2019, sa hokejisti HKM chystajú svojim priaznivcom poďakovať. Na nedeľu je preto na zvolenskom zimnom štadióne od 15-tej hodiny pripravené už tradičné stretnutie hráčov s fanúšikmi, v rámci ktorého je pripravený krátky hokejový aj nehokejový program. Nástupy mladých „rytierov“ a ich veľkých vzorov, súboj v minihokeji medzi prípravkármi a „áčkarmi“, neodmysliteľná autogramiáda, aj spoločné fotenie priamo na ľade.

Akciu by mala stihnúť aj reprezentačná štvorica Podkonický, Chovan, Kytnár, Špirko, čo znamená, že Zvolenčania vykorčuľujú na ľad kompletní a pripravení na stretnutie s priaznivcami. Nachystať by sa teda mali aj diváci, keďže práve v nedeľu popoludní dostanú možnosť popýtať sa na všetko, čo ich zaujíma. Či napríklad Marko Pöyhönen plánuje pokračovať vo zvolenskom drese aj v ďalšej sezóne, ako vidí svoje šance na účasť na svetovom šampionáte Michal Chovan, čo si odnesú zo Slovenska malé dcérky Garetta Mittchella, alebo či má Miloš Kelemen znova ponuku z bratislavského Slovana...? Každý má iste tú svoju otázku a šanca položiť ju sa blíži!

Pre fanúšikov bude samozrejme otvorený aj fanshop a zaobstarať si hokejové suveníry sa aj tentoraz oplatí. Za každých 6 eur nákupu totiž získajú kupujúci lístok do tomboly, v ktorej môžu vyhrať okrem suvenírov HKM aj výrazné zľavy na nákup permanentiek na novú sezónu.

Všetko je pripravené, „rytieri“ sa na vás tešia. Dovidenia v nedeľu!