V nedeľu pred úvodným buly ocenenie pre Tima Coffmana

Autor: HKM Zvolen Dátum: 2.12.2017

Úvodné buly nedeľného stretnutia so žilinskými "vlkmi" padne o 17-tej hodine, fanúšikom však odporúčame zaujať svoje miesta v malom predstihu. Ešte pred samotným začiatkom zápasu totiž prebehne odovzdanie ceny pre víťaza ankety o najlepšieho hráča doterajšieho priebehu sezóny. Zvolenskí priaznivci ním zvolili Tima Coffmana.

Najproduktívnejší hráč HKM nazbieral v doterajšom priebehu sezóny 27 bodov (14+13) v 24 zápasoch a je tiež najproduktívnejším legionárom súťaže. V tabuľke produktivity Tipsport Ligy mu priebežne patrí 3. miesto. Americký krídelník strelil gól v posledných piatich zápasoch, celkovo v nich nazbieral 9 kanadských bodov. Priemer bodu na zápas si udržal v desiatich októbrových zápasoch, v ôsmich novembrových stretnutiach bodoval dokonca 13-krát. So 107 strelami je doposiaľ najviac strieľajúcim hráčom ligy.

Cena, ktorú odovzdá vyžrebovaný z radu fanúšikov, tak bude mať nepochybne správneho majiteľa a my veríme, že spolu s " Coffyho" gólovou sériou sa natiahne predovšetkým tá víťazná zvolenská.