V nastolenom trende pokračuje mládež na ľade

Autor: HKM Zvolen Dátum: 30.7.2018

V priebehu júna sme priniesli náhľad do diania v jednotlivých mládežníckych kategóriách. Do ich letnej prípravy sa tréneri snažili postupne zapracovať nové metódy a moderné prvky a v nastolenom trende pokračujú aj na ľade.

Na ňom zaberajú mladí „rytieri“ už druhý týždeň, pričom okrem nových tréningových pomôcok majú k dispozícii aj kompletne novú sadu dresov. Za tieto novinky vďačia klubovým sponzorom, ako aj šikovným rukám zamestnancov štadióna. V mene mládeže týmto ďakujeme za štedrú podporu našim partnerom: Continental, COOP Jednota Krupina, ZOS Zvolen, ZOS Loko, INMEDIA, KOŠÚT Plus, BDI, Almik, Geis, Vezopax, J&K Invest Group, Betamont, Retech.

Ako je známe, celú modernizáciu a metodiku mládežníckeho tréningového procesu zastrešuje skúsený fínsky tréner a zároveň asistent Andreja Podkonického pri A-tíme, Raimo Summanen. 56-ročný člen fínskej hokejovej siene slávy už absolvoval osobné rozhovory s trénermi jednotlivých kategórii, na ktorých v rámci diskusie predostrel svoju víziu smerovania prípravy mladých hokejistov. Veríme, že naša cesta má správny smer a že aj vďaka novému materiálnemu zabezpečeniu a neúnavnému úsiliu a zanieteniu sa postupne dostavia želané výsledky. Raimovi a jeho trénerským kolegom prajeme veľa energie pri nových výzvach a úspešnú spoluprácu!