Už tento týždeň spúšťame predaj permanentiek!

Autor: HKM Zvolen Dátum: 3.8.2020

V tomto týždni spustíme predaj permanentiek pre sezónu 2020/21! Prvé dôležité informácie k ich predaju sme fanúšikom poskytli v tomto článku, teraz prinášame ďalšie.

Zopakujeme, že majitelia permanentiek z nedohratej sezóny 2019/20 majú pri nákupe tých nových v rámci kompenzácie nárok na 10 % zľavu a k tomu ďalšie vecné darčeky

Majiteľom Memorial Fan Ticket pripomíname, že si pri nákupe permanentiek môžu uplatniť svoj voucher. Pokiaľ sú majitelia permanentky z minulej sezóny zároveň majiteľmi Memorial Fan Ticket, majú tak nárok až na "dve" zľavy. 

Predaj permanentiek zabezpečuje ticketingový partner HKM, spoločnosť Ticketlive.sk

Najvýhodnejšou možnosťou ich získania je naďalej kúpa online. Týmto spôsobom obdrží majiteľ permanentky prostredníctvom emailu e-ticket do svojho mobilného telefónu. Ten môže buď vymeniť za plastovú kartičku, alebo pri vstupe na štadión jednoducho naskenovať kód permanentky priamo z mobilu, čím šetrí svoj čas aj prírodu, nakoľko nie je potrebné permanentku vytlačiť. 

Fanúšikovia, ktorí majú záujem o kúpu permanentky osobne, tak budú môcť urobiť na novom predajnom mieste Ticketlive, a to v tesnej blízkosti zimného štadióna v rezidencii Pod Pustým hradom na adrese Pod dráhami 11A. Na tomto mieste bude zároveň otvorený nový fanshop HKM, ktorí môžu fanúšikovia navštíviť aj mimo termínu domácich zápasov. Okrem toho budú permanentky dostupné na každom predajnom mieste Ticketlive.

Na zimnom štadióne sa už permanentky predávať nebudú.

Novinkou je zmena v systéme predaja ŤZP vstupeniek. Po novom si už majitelia preukazov ŤZP nebudú pri kúpe permanentiek a vstupeniek uplatňovať 50 % zľavu, ich ceny budú pevne stanovené. Permanentka ŤZP bude spárovaná s preukazom majiteľa ŤZP karty a jeho preukazom totožnosti, bude teda neprenosná.

Každá permanentka bude očipovaná na konkrétne miesto, podľa výberu jej majiteľa, tí však počas celej doby platnosti obmedzení ÚVZ budú musieť rešpektovať pokyny usporiadateľskej služby. V praxi sa tak hľadisko, až do zrušenia obmedzení, bude javiť ako nečíslované a fanúšikovia budú sedieť v každom druhom rade. Preto bude potrebné prísť na zápas v dostatočnom predstihu a vybrať si svoje miesto v určených sektoroch a radoch. Po zrušení opatrení budeme schopní okamžite prejsť na pôvodný režim, v ktorom bude mať každý majiteľ permanentky garantované svoje miesto.

Po vypredaní počtu permanentiek, ktorý naplní aktuálne maximálnu povolenú kapacitu štadióna, sa už sólo vstupenky predávať nebudú

Základné ceny permanentiek PREMIUM (základná časť + playoff): 

Sedenie: 170 €

Státie: 110 €