Súperom HKM sú dnes „kamzíci“

Autor: HKM Zvolen Dátum: 22.9.2017

Záver minulého týždňa bol pre hokejistov HKM úspešný, keď si po dvoch zápasoch proti Detve i v Liptovskom Mikuláši pripísali do tabuľky prvých šesť bodov. V nastúpenom trende by chceli „rytieri“ pokračovať, čo znamená, že dnes večer sa chystajú získať skalp súpera do tretice. Do cesty sa im postavia podtatranskí „kamzíci“, ktorí majú v tabuľke o dva body viac než Zvolenčania a v ostatnom kole sa tešili z domáceho víťazstva nad Novými Zámkami.

Trénerovi HKM Petrovi Mikulovi vypadol zo zostavy po zranení ramena obranca Michal Ivan, ktorý bude absentovať približne tri týždne. Po maródke sa už ale dal dokopy Peter Šišovský. Krídelník Zvolena trénuje s mužstvom, ale do zápasov ešte nezasiahne a na súpisku by sa mal dostať až v nasledujúcom týždni.

Dnešný duel začína o 18-tej hodine a diváci, rovnako ako v zápase s Detvou si v ňom nebudú môcť na informačnej kocke pozrieť opakované záznamy zaujímavých momentov. Na odstránení vážnej technickej poruchy sa pracuje, verme že do najbližšieho domáceho zápasu bude všetko vyriešené.