Predpredaj vstupeniek na semifinále začal

Autor: HKM Zvolen Dátum: 20.3.2019

Zvolenčania stále nepoznajú meno svojho najbližšieho súpera, ani dátum, kedy odohrajú prvý semifinálový zápas. Možno sa rozuzlenia dočkáme už dnes večer, pretože zápasmi číslo šesť pokračujú štvrťfinálové série Trenčína s Nitrou a Popradu s Košicami. Nitra aj Poprad vedú na zápasy 3:2 a majú postupové mečbaly. Rozhodnutie teda padnúť môže, ale aj nemusí, počkajme pár hodín a dozvieme sa. Na čo ale fanúšikovia HKM čakať nemusia, je nákup vstupeniek na prvé dva domáce zápasy „rytierov“ v semifinále. Predpredaj v sieti TICKETLIVE už beží napriek tomu, že súper aj termíny sú ešte neznáme. Pri nákupe je preto najdôležitejšie a smerodajné ČÍSLO ZÁPASU, v ponuke uvedené ako „HKM Zvolen – Semifinále – 1. zápas“, alebo „HKM Zvolen – Semifinále – 2. zápas“ (viď foto v galérii nižšie). Pokiaľ sa teda rozhodnete zakúpiť si v predpredaji vstupenku na napr. prvý zápas „rytierov“ v semifinále, táto bude platiť bez ohľadu na to, či sa stretnutie uskutoční 26. marca, ako bolo pôvodne plánované, alebo v akomkoľvek inom skoršom termíne, ktoré stanoví vedenie Pro-Hokeja (sledujte aktuálne informácie!).

Vstupenky v predpredaji si môžete vo výhodnejšej cene (cenník v galérii) zakúpiť viacerými spôsobmi:

Kamenné predajne

Vo Zvolene sú k dispozícii tri predajné miesta. Najznámejším je stávková kancelária v Dome služieb na Kozačekovej ulici. Tu dostanete v predpredaji do ruky klasickú vstupenku, rovnakú, ako v pokladni na zimnom štadióne pred zápasom. Na ďalších dvoch miestach – v kancelárii cestovnej agentúry Profitravel (Trhová 6) a v predajni hudobných nástrojov Total Music  (Študentská 1) si zakúpite vstupenky vytlačené na papieri formátu A4, tzv. e-tickety, ktoré sú rovnocenné klasickým vstupenkám.

 

Do mobilu

E-ticket si môžete vytlačiť aj doma v prípade, že si vstupenky objednáte online na www.ticketlive.sk. Po zaplatení dostanete správu s prílohou obsahujúcou e-ticket, ktorý si jednoducho vytlačíte.

Úplne najjednoduchšie to však je, keď máte online objednanú digitálnu vstupenku v mobile. V tom prípade stačí mobil s kódom priložiť k čítačke pri turnikete a ste dnu. Bez čakania v rade, vyberania miesta na poslednú chvíľu a nervozity uvidíte zápas od prvej sekundy. V neposlednom rade, digitálnu vstupenku si môžete zakúpiť aj pár minút pred začiatkom zápasu, keď už stojíte pred „zimákom“.

 

Sledujte najnovšie informácie a objednávajte!

#SpoluSmeHKM