Peter Zuzin sa vracia domov!

Autor: HKM Zvolen Dátum: 12.2.2020

Po príchode dvojice obrancov Marcel Petran a Mário Kurali z Liptovského Mikuláša môžeme pod Pustým hradom s radosťou oficiálne oznámiť ďalšiu posilu. HKM Zvolen a HC 07 Detva sa v stredu úspešne podarilo dokončiť prestup útočníka Petra Zuzina a 29-ročný odchovanec HKM tak bude do konca sezóny obliekať dres materského klubu. 

Peter Zuzin sa k tímu pripojil v pondelok po tom, čo v národnom drese absolvoval úspešný Kaufland Cup, ktorý domáca reprezentácia vyhrala. S tímom tak niekoľko dní trénoval, v stredajšom zápase na ľade Liptovského Mikuláša však ešte nenastúpi. Do Zvolena sa vracia po necelej sezóne strávenej v neďalekej Detve.

Pre Zuzina to bola vôbec prvá slovenská zastávka mimo HKM, za ktorý odohral doteraz 399 zápasov so ziskom 211 bodov (81+130). Najbližším štartom teda zavŕší jubilejnú 400-vku. V 40 zápasoch prebiehajúcej sezóny získal 32 bodov (17+15). Výkonmi si niekoľkokrát získal miestenku v reprezentácii a strelil aj prvý gól za národný tím. Po zvyšok sezóny bude "Zuza" nosiť na drese číslo 25, keďže jeho obľúbené 24 a 14 sú vo Zvolene vyradené a 21, ktorú nosil minulú sezónu, je už obsadená. 

Vítame Petra Zuzina opäť doma a prajeme mu veľa šťastia!