Peter Hraško na hosťovanie do Detvy

Autor: HKM Zvolen Dátum: 20.9.2018

Obranca Peter Hraško mieri do tímu nášho regionálneho rivala, po vzájomnej dohode s vedením klubu bol uvoľnený na hosťovanie do Detvy.

26-ročný odchovanec HKM sa tak na istý čas vracia do rodného mesta, odkiaľ sa však môže kedykoľvek v ďalšom priebehu sezóny, až do uzávierky prestupov, vrátiť do materského klubu. Obidva kluby sa predbežne dohodli na hosťovaní do novembra.

Nevysoký, no húževnatý obranca nastúpil na prvý duel sezóny v Košiciach v pozícii siedmeho obrancu, v domácom derby s Detvou však už v zostave nefiguroval, a tak po rokovaní samotného hráča s vedením klubu prišlo k dohode o hosťovaní, a to práve do tímu "medveďov". Cesty Petra Hraška a HKM sa teda dočasne rozídu, avšak v dobrom a v nádeji, že Petrovi krátka zmena a odchod do známeho prostredia môže pomôcť v ďalšom napredovaní, a že by mal v tíme Josefa Tureka patriť k popredným lídrom s dostatočným priestorom na ľade. V mene klubu i fanúšikov prajeme našej 32-ke veľa šťastia v novom pôsobisku a radi ho opäť uvidíme v červeno-modrých farbách!