Perspektívny brankár Oliver Nemec vo Zvolene

Autor: HKM Zvolen Dátum: 26.8.2020

Zástup brankárov pod Pustým hradom rozšíri 18-ročný Oliver Nemec. S HKM podpísal zmluvu na jednu sezónu s dvojročnou opciou. 

Nádejný gólman má za sebou pôsobenie v mládežníckych kategóriách v rodnej Skalici aj bratislavskom Slovane. Vo veku 17-rokov bol v uplynulej sezóne jednotkou skalického dorastu a nazrel aj do juniorského tímu. Šancu dostal v reprezentačných výberoch do 16 a 17 rokov. 

Hovorí manažér mládeže HKM Lukáš Jurík: „​Sme veľmi radi, že sa nám podarilo získať do klubu ďalšieho perspektívneho mladého hráča, ktorý u nás môže rozvíjať svoj talent. Oliverovi na to chceme dať potrebný priestor v juniorke, kde by mal zvýšiť konkurenciu a byť starším vzorom pre ďalších našich odchovancov. Zároveň by mal byť v pozícii tretieho brankára A-tímu. Vidíme v ňom prísľub a potenciál do budúcnosti, preto sme mu ponúkli zmluvu s dvojročnou opciou. Veríme, že po vzore Maroša Jedličku, Dalibora Ďuriša, Jakuba Koleniča či Františka Gajdoša sa nám postupne podarí v klube do A-tímu developovať čím ďalej viac talentovaných rytierov." 

Štatistiky Olivera Nemca nájdete TU