Patrik Marcinek zostáva, prichádza Dominik Trška.

Autor: HKM Zvolen Dátum: 7.6.2019

Odchovanec zvolenského hokeja pokračuje v tíme Andreja Podkonického. Talentovaný krídelník nastúpil v uplynulej sezóne v drese seniorského družstva HKM v 21 dueloch so ziskom jednej asistencie. V drese prvoligového HC Prešov si pripísal 25 bodov (9+16) v 21 dueloch a odohral aj 8 stretnutí za zvolenskú juniorku so ziskom 31 bodov (10+21). Patrik Marcinek bude teda ďalším mladým hráčom, ktorý dostane šancu od trénera Podkonického.

Pod Pustý hrad prichádza obranca Dominik Trška. Bývalý juniorský reprezentant Slovenska počas ostatných sezón nastupoval v drese Dukly Trenčín, za ktorú odohral 54 stretnutí, v drese Nových Zámkov pridal ďalších 5 duelov.
V uplynulej sezóne prejavil v drese prvoligovej Považskej Bystrice mladý obranca svoje ofenzívne schopnosti, keď v 50 stretnutiach nazbieral 32 bodov za 2 góly a 30 asistencií.
Do mužstva Andreja Podkonického prichádza Dominik s povesťou výborného korčuliara s dobrou rozohrávkou a prehľadom v hre. Očakávame, že prechod na extraligové ľady zvládne bez väčších problémov a bude platným členom zvolenskej defenzívy.