Možnosť zakúpenia permanentky so zľavou potrvá dlhšie

Autor: HKM Zvolen Dátum: 23.7.2019

Držitelia permanentiek z minulej sezóny získali tohto roku zľavu 10 % z pôvodnej ceny permanentiek uvedenej v platnom cenníku. Možnosť uplatniť si túto zľavu a k tomu navyše získať darček od HKM, sme sa pre našich fanúšikov rozhodli  predĺžiť až do konca júla 2019. Nárok na „svoje“ miesto v hľadisku si tak verní priaznivci „rytierov“ môžu uplatniť do stredy 31. júla, po tomto termíne už budú všetky neobsadené miesta uvoľnené do voľného predaja.

 

Permanentné vstupenky si fanúšikovia HKM môžu zakúpiť dvomi spôsobmi, a to online, alebo osobne na zimnom štadióne.

 

Nákup prostredníctvom internetu cez www.ticketlive.sk

1) v pláne štadióna kliknite na vami vybraný sektor

2) v zobrazenom prehľade miest si buď vyberte vaše existujúce miesto permanentky (označené zelenou farbou), alebo ak chcete iné miesto, vyberte si také, ktoré je označené žltou farbou. Vyberte zvýhodnenú cenu pre držiteľov platných permanentiek označených "PREMIUM / Permanentkár”

3) prejdite na košík, v ktorom pri vašom pridanom mieste uvidíte tlačidlo "Overiť" - kliknite naň a zadajte číslo vašej existujúcej permanentky. Overenie vám bude fungovať, len ak ste si vybrali úplne rovnaké miesto, aké ste mali zakúpené aj v minulej sezóne (zelená farba), alebo ak ste si zvolili inú farbu. Kód permanentky je možné použiť len raz, t.j. buď na zakúpenie za zvýhodnenú cenu existujúceho miesta, alebo na zakúpenie za zvýhodnenú cenu doposiaľ neobsadeného miesta. Zakúpením iného než rovnakého miesta, bude vaše prechádzajúceho miesto uvoľnené do voľného predaja.

4) pokračujte tlačidlom k pokladni

5) objednávku môžete uhradiť bankovým prevodom, platobnou kartou online, alebo pomocou benefitných programov, taktiež môžete objednávku uhradiť aj na našich partnerských predajných miestach https://www.ticketlive.sk/sk/salepoint v hotovosti

6) po uhradení objednávky elektronickým spôsobom vám do vášho emailu príde PDF verzia permanentky, a tiež aj jej digitálna verzia, ktorú si môžete uložiť do vášho mobilného telefónu a na vstupe sa preukázať uloženou vstupenkou v mobile (pre operačný systém iOS využijete natívnu aplikáciu Wallet, pre Android OS odporúčame nainštalovať aplikáciu Yourwallet https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.yourpass.wallet&hl=cs). Pokiaľ budete mať záujem, na zimnom štadióne vám bude k zakúpenej permanentke vydaná aj jej plastiková verzia, po dohode s p. Hámorskou (tel. 0902 208 802, e-mail: referent@hkmzvolen.sk).

 

Nákup na zimnom štadióne

Permanentné vstupenky si môžete zakúpiť osobne na zimnom štadióne na 1. poschodí po predchádzajúcej dohode u p. Hámorskej (tel. 0902 208 802, e-mail: referent@hkmzvolen.sk). Úhrada platobnou kartou nie je možná, pri nákupe permanentiek sa platí v hotovosti.

 

Permanentky pre ŤZP a deti od 10 do 15 rokov je možné zakúpiť len na zimnom štadióne. V prípade zneužitia detskej permanentky na vstup dospelej osoby, bude permanentka deaktivovaná bez nároku na vrátenie peňazí.

 

Fanúšikovia, ktorí si zabezpečia permanentnú vstupenku už teraz, budú mať samozrejme voľný vstup aj na všetky domáce prípravné zápasy „rytierov“, ktorých tentoraz bude vrátane Memoriálu P. Zábojníka až šesť.

 

Rozpis domácich prípravných zápasov HKM Zvolen 2019

15. 8. 2019: Zvolen – Tychy / MPZ (19:00)

16. 8. 2019: Zvolen – Mulhouse / MPZ (19:00)

17. 8. 2019: Zvolen – Klagenfurt / MPZ (19:00)

30. 8. 2019: Zvolen – Miškovec (18:00)

3. 9. 2019: Zvolen – Slovan (18:00)

5. 9. 2019: Zvolen – Detva (18:00)