Miloš Kelemen naďalej rytierom

Autor: HKM Zvolen Dátum: 17.6.2020

Rytierska družina sa pred sezónou 2020/21 rozrástla o ďalšie meno. Zmluvu s materským klubom predĺžil útočník Miloš Kelemen.

20-ročný odchovanec HKM tak začne svoju piatu sezónu v seniorskom tíme Zvolena. Z pohľadu produktivity bola pre neho doposiaľ najlepšia tá uplynulá, v ktorej nazbieral 9 gólov a 9 asistencií v 48 zápasoch. V drese HKM odohral lučenecký rodák spolu 125 zápasov s bilanciou 15 gólov a 21 asistencií. Slovensko reprezentoval na dvoch juniorských svetových šampionátoch a v sezóne 2018/19 si v dvoch zápasoch za Slovan Bratislava vyskúšal aj KHL. 

Mladý útočník prejavil spokojnosť s predĺžením zmluvy, pričom zotrvanie pod Pustým hradom bolo jeho prioritou: „Zvolen prejavil záujem o predĺženie zmluvy už koncom uplynulej sezóny. Ja som tu spokojný a som tu doma, nič iné som preto neriešil. Myslím, že sa opäť formuje kvalitný tím a podľa toho, čo mi bolo povedané, klub má snahu naďalej hrať o vrchné priečky. Som preto rád, že môžem byť súčasťou ambiciózneho tímu. Čo sa týka rokovaní o zmluve, všetko prebehlo v poriadku a aj vzhľadom na krízu sú vo Zvolene stále podmienky na vysokej úrovni," povedal Kelemen.