Jedinečná novinka pre fanúšikov!

Autor: HKM Zvolen Dátum: 20.4.2020

Po spustení predaja klubových rúšok, ktorý je až doposiaľ vďaka našim fanúšikom mimoriadne vydarený, sme pre nich pripravili ďalšiu špeciálnu akciu, aká tu doteraz nebola.

Novinkou je limitovaná edícia pamätných fanúšikovských vstupeniek! Tie budú vyhotovené v štyroch exkluzívnych verziách: BRONZE, SILVER, GOLD, PLATINUM. 

Aj naďalej sa snažíme verným priaznivcom HKM prinášať nové spôsoby využívania výhod v spojení s podporou klubu, a napomáhať tak budovaniu fanúšikovskej komunity. V tomto medzisezónnom období predstavujeme projekt pamätných vstupeniek, ktorého myšlienkou je poskytnúť ich majiteľom cenný suvenír, ktorý je spomienkou a poďakovaním za podporu v náročnej spoločenskej a finančnej situácii. Každá zo štyroch ponúknutých verzii pritom zahŕňa niekoľko benefitov, ktoré čoskoro podrobne predstavíme.

Ako vrchol celého projektu sme pripravili unikátnu formu poďakovania všetkým majiteľom kariet, a to ich zvečnením, v slovenskom hokejovom prostredí doteraz nevídaným spôsobom. 

Rovnako ako predaj klasických zápasových vstupeniek a permanentiek HKM Zvolen, tak aj online predaj pamätných vstupeniek zabezpečuje partner Ticketlive.

Všetky  podrobné informácie o pripravovanej novinke prinesieme už v stredu!