Hráči sa ospravedlňujú fanúšikom. Zaplatia im vstupné na Košice

Autor: HKM Zvolen Dátum: 26.10.2019

Hráči HKM Zvolen po konzultácii s vedením klubu reagujú na piatkový zápas s Detvou.

Hráči, vedenie i fanúšikovia si uvedomujú, že predvedený výkon v zápase 16. kola zďaleka nezodpovedal ich predstavám a nebol hodný kvalít zvolenského tímu, jeho ambícii a nastavených podmienok. Veľmi si vážime podporu fanúšikov, najmä tých, ktorí vytrvali až do konca a mrzí nás, že dojem peknej návštevy a dobrej atmosféry zatienil nevydarený zápas podčiarknutý vysokou prehrou. Ako ospravedlnenie voči fanúšikom preto na návrh vedenia klubu HKM Zvolen kabína zareagovala iniciatívou o zaplatenie vstupného na najbližší domáci zápas, a to samotnými hráčmi. Stretnutie 17. kola s HC Košice uvidia jeho návštevníci zadarmo.  

Majitelia permanentiek majú možnosť si prevziať na vstupe do štadióna pri turniketoch poukážku, ktorá ich počas zápasu oprávňuje na jedno pivo či nealkoholický nápoj zdarma. Ostatní návštevníci sú povinní si v pokladni prevziať vytlačenú vstupenku (v nulovej hodnote), bez možnosti výberu konkrétneho sedadla, môžu si však vybrať, či chcú vstupenku na státie, alebo na sedenie. Pokladne sa otvárajú od 15:30. Od 17:00 sa už vstupenky budú vydávať bez akejkoľvek možnosti výberu sektora. Bezplatný vstup sa nevzťahuje na fanúšikov hostí. Vstupenky do sektora D vyčleneného pre hostí sú v predaji za bežnú cenu. Fanúšikovia, ktorí si už vstupenky zakúpili online na Ticketlive.sk, môžu požiadať o refundáciu na tejto stránke, rovnako tak budú peniaze vrátené tým, ktorí vstupenky získali v kamennej predajni Ticketlive. 

K situácii sa v mene hráčov vyjadril aj kapitán HKM Ivan Švarný: Môžeme prehrať po boji, v ktorom necháme na ľade dušu a všetky sily, to sa ale s Detvou nestalo. Bezduchý výkon zatienený trpkou prehrou nás všetkých v kabíne hnevá. Osobné ambície nikdy nesmú prekonať spoločné ciele HKM. V prvom rade hráme za logo na hrudi a nie za meno na chrbte. K tomu musíme pridať energiu, umenie, srdce a nekonečnú túžbu po víťazstve. Už len tým budeme k výhram bližšie ako náš súper. Každého fanúšika, ktorý si našiel a nájde cestu na štadión si vážime a toto gesto patrí práve vám. Veľká vďaka za vašu podporu!"

Týmto pozývame všetkých fanúšikov na stredajší zápas s Košicami a veríme, že vďaka mohutnej podpore sa spoločnými silami vrátime na víťaznú vlnu. Pretože spolu sme HKM!