Hráči HKM boli v sobotu opäť s vami.

Autor: HKM Zvolen Dátum: 5.6.2016

V sobotu sa na Námestí mládeže uskutočnilo podujatie Dni sídliska Západ, na ktorom nemohli chýbať hokejisti, keďže práve ZŠ Námestie mládeže zastrešuje hokejové triedy HKm Zvolen.

Krátko po 16:30 sa na pódium dostali aj zástupcovia najúspešnejšieho športového kolektívu mesta Zvolen za rok 2015.

Marketingový riaditeľ a mládežnícky tréner HKM Miroslav Brumerčík v krátkom príhovore poďakoval za podporu mestu Zvolen ako aj pani riaditeľke ZŠ Námestie mládeže, pani Mgr. Ľubici Tomčíkovej za výbornú spoluprácu pri výchove mladých hokejistov. Pripomenul zároveň, že snahou trénerov je síce vychovať skvelých hokejistov, no aj keď nie všetci z nich sa dostanú do NHL, šport im okrem zmysluplného využitia voľného času poskytne správne základy do budúceho života, od disciplíny a zodpovednosti, cez pestovanie kolektívneho ducha až po cieľavedomosť a nezlomnosť pri dosahovaní stanovených mét.

Na scéne sa potom objavili Nino ONDRIS, Ivan JAKUBÍK, Jakub ŽILKA a Marek HATAŠ, ktorí si zaspomínali na školské roky a pozvali prítomné deti do radov HKM.
Popri súťažiach, ktoré boli pre mládež pripravené, bolo dosť času na zbieranie autogramov, fotografií, či krátkych rozhovorov. Na všetko boli hráči s úsmevom pripravení a tak priaznivci, malí aj veľkí, odchádzali z ďalšej vydarenej akcie spokojní.

Všetkým záujemcom pripomíname, že všetky potrebné informácie k zápisu detí do radov "Rytierov" spod Pustého hradu (prebieha celoročne) môžu získať na tel.č 0902 879 003, prípadne mailom na sport@hkmzvolen.sk

AJ JA SOM HKM!