Hokejový Mikuláš navštívil DEBORU

Autor: HKM Zvolen Dátum: 6.12.2017

Marketingová aktivita HKM Zvolen neustáva. Týždeň po dobročinnom McHappy Day nasmeroval Miroslav Brumerčík výpravu "rytierov" do útulku pre matky s deťmi DEBORA, kde sa v utorok 5. decembra popoludní rozdávali dobroty a úsmevy. Hokejisti Milan Kytnár, Janis Andersons, Michal Chovan, Tomáš Bokroš, Tomáš Török, Matej Síkela a Viktor Fekiač prispievali k pohode, zatiaľ čo rolu bradatého dobráka na seba zobral Peter Hraško. A Mikuláš bol na roztrhanie...

„Bola to vydarená akcia a sme radi, že sme mohli potešiť deti, ktoré by možno nemali až tak pekného Mikuláša. Krásne nás privítali, určite sme za tieto akcie šťastní a dúfam, že si to užili aj deti. Keď sa dá, vždy s radosťou pomôžeme v takýchto situáciách." hodnotil príjemné popoludnie Mišo Chovan. Dôležitosť pomoci a silu detského šťastia, nielen počas obdobia Vianoc si uvedomuje aj marketingový manažér HKM Miroslav Brumerčík: „Sme šťastní, že sme mali možnosť nakrátko nazrieť do zariadenia, kde matky s detičkami nemajú ľahký osud a aspoň chvíľu im svojou prítomnosťou rozveseliť deň a vyčariť úsmev na tvári. Opäť sme raz mohli vidieť neľahké osudy ľudí, ktorí však bojujú, aby svojim deťom ponúkli radosť a hlavne lásku."

Do konca tohto roka pripravil marketing HKM aj ďalšie akcie. Už v sobotu príde Mikuláš na ľad medzi malých hokejistov - prípravkárov, v piatok 15. decembra potečie hokejová "červeno-modrá kvapka krvi" a deň nato, v sobotu 16. decembra stihnú "rytieri" na mestskej ľadovej ploche na Námestí SNP ešte odohrať tradičný "zápas roka", v ktorom nastúpia proti tímu rozprávkových bytostí.