HKM plní sny, jeden z fanúšikov bude na deň súčasťou tímu

Autor: HKM Zvolen Dátum: 5.1.2019

Stráviť jeden celý deň ako súčasť tímu na ľade, v šatni aj na striedačke? Sen azda každého pravého fanúšika našich rytierov. Jednému z nich sa splní už túto nedeľu!  

Koncom novembra sme v našom klube prijali jeden zaujímavý email. Jeho obsahom bolo veľké želanie. Nie však pre jeho autora, ale pre niekoho iného. Medzi tých, ktorým srdce bije pre modro-červené farby, patrí aj bratská dvojica Jaroslav a Tomáš Čierny. Autorom správy bol prvý menovaný, ktorý sa rozhodol svojmu bratovi splniť veľký životný sen- zatrénovať si s obľúbeným tímom. „Obaja milujeme HKM odmalička. Môj brat má veľky sen, zatrénovať si s našimi hráčmi. Chcel by som sa spýtať, či by sa to dalo zrealizovať, hoci len na pár minút, veď sny sú predsa na to, aby sa plnili," napísal Jaroslav.

Veru, sny sa majú plniť, a tak jeden splníme aj my! Tomáš si však z hokejovej nedele odnesie omnoho viac, než len zážitok z dopoludňajšieho tréningu. S našou rytierskou družinou strávi celý jeden deň, a to aj vrátane zápasu s Popradom. Ráno zraz v šatni, tréning a obed s hráčmi, následne krátky poobedný oddych a hor sa na zraz pred zápasom. Zakončením skvelého dňa bude účasť na domácej striedačke počas zápasu ako člen realizačného tímu. Taký bude Tomášov nedeľný program. Ešte pred úvodným buly po boku vyžrebovaného fanúšika odovzdá cenu víťazovi ankety pre najlepšieho hráča decembra, ktorým sa stal Adam Drgoň. 

Náš klub si touto cestou pripomína úspešnú akciu Deň s HKM, ktorú už počas predošlých sezón vyskúšalo niekoľko fanúšikov. Nadväzujeme aj na akciu "Zámena povolaní", v ktorej si vyžrebovaná trojica na jeden deň vyskúšala život našich hráčov, tí na oplátku zastúpili svojich fanúšikov v ich zamestnaní. Sme veľmi radi, že aj takýmto spôsobom môžeme priaznivcom HKM priniesť nezabudnuteľné zážitky a priblížiť zákulisie hokejového klubu. Veríme, že sa Deň s HKM a jemu podobné akcie stanú opäť peknou tradíciou a čoskoro budeme môcť splniť ďalšie sny.