HKM opäť na vrchol

Autor: HKM Zvolen Dátum: 14.6.2017

Pod Pustým hradom sa do prípravy na najbližšiu sezónu pustili zodpovedne hráči, ale tiež manažment klubu. Fanúšikovia určite ocenili angažovanie trénera Petra Mikulu, pozitívne reagovali aj na posilnenie manažérskeho tímu o Ladislava Čierneho a Vlastimila Plavuchu. Tieto hokejové legendy majú výrazný podiel na dopĺňaní nášho mužstva kvalitnými hráčmi, ktorí by mali svojou hrou vrátiť eufóriu na tribúny zvolenského zimáku. Toto všetko sa robí pre spokojnosť skvelých fanúšikov červeno-modrých a práve pre nich prichádza klub s ponukou hrdého partnerstva v podobe zakúpenia prémiovej permanentnej vstupenky, ktorá je tohtoročnou novinkou.

Už v budúcom týždni bude spustený predpredaj permanentiek na sezónu 2017/2018. V prvej fáze si budú môcť nárokovať svoje miesto držitelia permanentiek z minulej sezóny, potom pôjdu permanentky do voľného predaja.

K dispozícii budú dva typy permanentných vstupeniek – REGULAR a PREMIUM. Zakúpením ktoréhokoľvek typu permanentky získajú fanúšikovia zľavu oproti bežnej vstupenke viac ako 40% a navyše vecné darčeky od HKM a partnera, pivovaru Urpiner. Permanentky REGULAR budú platiť rovnako ako v minulej sezóne len na základnú časť a ich držitelia si ich po postupe do play off budú môcť prečipovať. S permanentkou PREMIUM budú mať priaznivci okrem výrazných zliav oproti sólo vstupenke aj istotu svojho vybraného miesta počas celej sezóny, vrátane play off.

Prezident klubu Dušan Mráz pred začiatkom predpredaja vyjadril želanie celého vedenia HKM týmito slovami: „Pevne veríme, že spolu s vami sa nám podarí v novej sezóne vrátiť radosť a nadšenie do hokejového Zvolena. Včasným zakúpením permanentky prejavíte vieru v správnosť doterajších krokov klubu a stanete sa tak hrdými partnermi HKM. Sme presvedčení, že sa spoločne budeme môcť radovať z hry aj výsledkov nášho tímu v novom ročníku Tipsport ligy.“

#SPOLU SME HKM!!!